Formesse

Een brede collectie van hoeslakens, moltons, zomerdekens en beschermingsproducten.

Formesse

Hoogwaardige hoeslakens van zeer fijn katoen, slimme moltons of een koele zomerdeken. Buitengewoon veel maten, kleuren en individuele oplossingen in het assortiment. Dat is waar het bij Formesse om draait. De mooiste basics voor een gezonde nachtrust. 

Comfort met Formesse

Fijnste katoen, aloë vera, zijdeproteïne en veel oog voor detail. De ingrediënten voor perfect comfort. Formesse is een innovatieve onderneming van de oude stempel. Het bedrijf gelooft in kwaliteit, prestaties en eerlijkheid. Het resultaat mag daarom ook gezien worden: hoogwaardig comfortabel slaapkamertextiel. Formesse maakt deel uit van Bella Donna, Bella Sephina en Bella Gracia. De textielproducten vormen een onmisbare basis voor de gezonde nachtrust. 

Kwaliteit binnen collecties

Formesse bestaat sinds 1947 als familieonderneming. Het gehele productieproces wordt bewaakt en ontwikkelt in nauwe samenwerking met beproefde kwaliteitsleveranciers, van breien en textielveredeling tot confectie. Tegenwoordig biedt Formesse hoeslakens aan met een ideale combinatie van rekbaarheid en terugsprongkracht. De vakkennis op het gebied van elasthaan hoeslakens zorgt ervoor dat Formesse al sinds de 2e helft van de jaren '90 de textielspecialist is geworden. 

Wil je meer weten over Formesse?

Vraag dan nu meer informatie op over Formesse om meer te weten te komen over de mogelijkheden van dit merk.

Beddenspecialist Prins Heerlijk Slapen laat je graag de collectie van Formesse zien, hoeslakens en moltons leverbaar in , Stadskanaal, Borger-Odoorn, Vlagtwedde, Veendam waar je de uitstekende kwaliteit van deze producten kunt voelen.