Hasena

Prins Heerlijk Slapen Stadskanaal

De veelzijdige ledikanten van het Zwitserse merk Hasena zijn volledig samen te stellen. Elke stijl is denk- en uitvoerbaar, altijd gepersonaliseerd tot in de puntjes. Een modern bed of toch liever wat klassieker? Alles is mogelijk. 

De producten die Hasena biedt, staan voor hoge kwaliteit, up-to-date en vernieuwend. Dit alles tegen uiterst scherpe prijzen voor meubilair voor het slapen, dromen én ook een tevreden gevoel.

Sinds 1951

In 1951 besloten de drie broers Hasenfratz om hun eigen bedrijf op te richten. Wat begon in een loods met gebruik van zeer eenvoudige gereedschappen om lattenbodem, frames en bedden te maken, is jaren later uitgegroeid tot één van de grootste fabrikanten van bedsystemen - bodems en matrassen - in heel Europa. Aan het roer staat nu de vierde generatie. Vanaf de eerste dag van de oprichting zijn kwaliteit, innovatieve kracht, perfectie in vakmanschap en prijsbewustzijn kenmerkend voor de grote inspanningen van de broers geweest.

Vanaf dag één zijn kwaliteit, innovatieve kracht, perfectie in vakmanschap en prijsbewustzijn kenmerkend

Hasena

Eigen ledikanten samenstellen

Hasena heeft een diepe en brede collectie ledikanten en bedmodellen. Opvallend aan Hasena zijn die haast ontelbare mogelijkheden om uw bed volledig naar eigen wensen en inzichten samen te stellen.

Deze Zwitserse leverancier daagt u uit mee te denken in een volledig product op maat: elke stijl is denk- en uitvoerbaar, altijd gepersonaliseerd tot in de puntjes. Een modern bed of toch liever wat klassieker? Alles is mogelijk. Een Hasena bedmodel is namelijk volledig naar uw wens samen te stellen. U start met de keuze voor een bedframe. Daarna zoekt u een mooi hoofdbord, muurpaneel en de pootjes uit. Tot slot, Hasena biedt extra diverse accessoires aan zodat uw slaapkamer volledig compleet en in harmonie is gestyld.

Producten

Ledikant Oak-line | Hasena

Prijs op aanvraag
Meer info

Ledikant Factory Line | Hasena

Prijs op aanvraag
Meer info

Ledikant Oak Bianco | Hasena

Prijs op aanvraag
Meer info

Ledikant Oak Wild | Hasena

Prijs op aanvraag
Meer info

Missie

Hasena heeft als doel een betrouwbare en deskundige partner voor haar internationale klanten en consumenten te zijn. De producten die Hasena biedt, staan voor hoge kwaliteit, up-to-date en vernieuwend. Dit alles tegen uiterst scherpe prijzen voor meubilair voor het slapen, dromen én ook een tevreden gevoel.

Product kenmerken bedden

• Hoge kwaliteit
• Innovatief
• Scherpe prijs
• Perfectie
• Houtsoorten met verantwoord FSC keurmerk

The Dream Factory

Wij zijn al meer dan 60 jaar toegewijd aan het maken van het perfecte bed. Dus hoe ziet dat er nou precies uit? Individueel, natuurlijk en geheel volgens uw persoonlijke wensen!

Uit het breedste scala aan materialen, kleuren en vormen, ontwerpen we individuele meubelonderdelen, en laten het vervolgens aan uw creativiteit over om uw droom waar te maken uit het eindeloze aantal mogelijke combinaties...