Hasena

''Vanaf dag één zijn kwaliteit, innovatieve kracht, perfectie in vakmanschap en prijsbewustzijn kenmerkend voor de bedden van Hasena.''

Het unieke aan een Hasena bed

De veelzijdige bedden van het Zwitserse merk Hasena zijn volledig samen te stellen. Elke stijl is denk- en uitvoerbaar, altijd gepersonaliseerd tot in de puntjes. Een modern bed of toch liever wat klassieker? Alles is mogelijk. 

De producten die Hasena biedt staan voor hoge kwaliteit, up-to-date en vernieuwend. Dit alles voor betaalbare prijzen voor bed meubilair om in te dromen met een tevreden gevoel.

Historie

In 1951 besloten de drie broers Hasenfratz om hun eigen bedrijf op te richten. Wat begon in een loods met gebruik van zeer eenvoudige gereedschappen om lattenbodem, frames en bedden te maken, is jaren later uitgegroeid tot één van de grootste fabrikanten van bedsystemen - bodems en matrassen - in heel Europa. Aan het roer staat nu de vierde generatie. Vanaf de eerste dag van de oprichting zijn kwaliteit, innovatieve kracht, perfectie in vakmanschap en prijsbewustzijn kenmerkend voor de grote inspanningen van de broers geweest.

Eigen Hasena bedden samenstellen

Hasena heeft een ruime collectie ledikanten en bedmodellen. Opvallend aan Hasena zijn de haast ontelbare mogelijkheden om jouw bed volledig naar eigen wensen en inzichten samen te stellen.

Deze Zwitserse leverancier daagt je uit mee te denken in een volledig product op maat: elke stijl is denk- en uitvoerbaar, altijd gepersonaliseerd tot in de puntjes. Een modern bed of toch liever wat klassieker, de veel verkochte Hasena Oakline of toch een van de andere modellen? Alles is mogelijk. Een Hasena bedmodel is namelijk volledig naar jouw wens samen te stellen. Je start met de keuze voor een bedframe. Daarna zoek je een mooi hoofdbord, eventueel kussens voor op het hoofdbord en de pootjes uit. Tot slot, Hasena biedt ook nog diverse accessoires aan zodat jouw slaapkamer compleet en in harmonie is gestyld. Zo kies je de samenstelling van jouw Hasena bed volledig zelf.

The Dream Factory

Hasena is al meer dan 70 jaar toegewijd aan het maken van het perfecte bed. Dus hoe ziet dat er nou precies uit? Individueel, natuurlijk en geheel volgens jouw persoonlijke wensen!

Uit het breedste scala aan materialen, kleuren en vormen, ontwerpt Hasena individuele meubelonderdelen, en laten het vervolgens aan jouw creativiteit over om jouw droom waar te maken uit het eindeloze aantal mogelijke combinaties...

Bed met opbergruimte

De bedden van Hasena hebben veel uitbreidings-mogelijkheden. Zo kan je een lade of meerde lades toevoegen om extra opbergruimte te creëren onder het bed. Ook is het mogelijk om te kiezen voor nachtkastjes naast het bed of extra bijpassende bijmeubelen zoals tafeltjes of een commode.

Gestoffeerd Hasena bed

Hasena maakt niet alleen massief houten bedden maar ook gestoffeerde bedframes. Hiermee creëer je een compleet andere sfeer in de slaapkamer. Een stoffen bed zorgt voor kleur, warmte en knusheid in de kamer. Een ander voordeel is natuurlijk dat het bed altijd lekker zacht en warm aanvoelt door de stoffen buitenkant.

Wil je meer weten over Hasena?

Vraag dan nu meer informatie op over Hasena om meer te weten te komen over de mogelijkheden van dit merk.

Beddenspecialist Prins Heerlijk Slapen bezorgt en monteert de collectie van Hasena in , Stadskanaal, Borger-Odoorn, Vlagtwedde, Veendam om jou van de beste nachtrust te voorzien en met de prachtige ledikanten jouw slaapkamer helemaal af te maken!

Hasena brochure

Een brochure vol met inspiratie van de mooiste ledikanten!

Beddenspecialist Prins Heerlijk Slapen heeft de veelzijdige bedden van het Zwitserse merk Hasena , leverbaar in , Stadskanaal, Borger-Odoorn, Vlagtwedde, Veendam om met deze innovatieve en betaalbare bedden de ultieme nachtrust te vinden.