Assortiment Bedbodems Lattenbodems Lattenbodem SLP Collection Terra Deluxe

Lattenbodem SLP Collection Terra Deluxe

€ 455,00

Dit product is alleen in de winkel verkrijgbaar. We adviseren je graag op maat.

De lattenbodems zijn leverbaar in een vlakke of elektrische verstelbare variant en zijn voorzien van een houten frame. De 2-motorige uitvoering is voorzien van een neksteun en knieknik en heeft een noodstroomaccu en spanningsbegrenzer. De elektrisch verstelbare lattenbodems zijn standaard voorzien van een afstandsbediening met kabel, maar optioneel kan er gekozen worden voor een radiografische afstandsbediening. Een vlakke en elektrisch verstelbare lattenbodem kunnen naast elkaar worden geplaatst, ze hebben beide de hoogte van 10 cm. Bij beide lattenbodems zijn de lattenparen in soft of hard in te stellen, daarnaast zijn de nek- en lumbalezone in vijf hoogtes tot 3 cm. te verhogen.

Specificaties

Artikelnummer
Hoogte Ca. 10 cm (exclusief poten)
Verkrijgbaarheid Onze webshopproducten zijn niet altijd verkrijgbaar in de winkel. Wil je het product in de winkel bekijken? Informeer dan eerst naar de beschikbaarheid.
Aantal zones Elke lathouder is verstelbaar in hardheid: soft of hard. De lathouders van de nek- en lumbalezone kunnen in 5 hoogtes worden versteld, is mogelijk tot 3 cm. Verstelbare en verstevigde heupzone.