Nolte

Duitse leverancier van kwaliteits kledingkasten en bedden.

Over Nolte Möbel

Nolte Möbel helpt bij de creatieve en intuïtieve vormgeving van jouw persoonlijke leefomgeving. Dankzij het design en het comfort van de producten van Nolte Möbel krijgen mensen nieuwe ideeën om hun omgeving in te richten. Nolte Möbel wil zijn klanten met de producten en oplossingen een goed gevoel geven en streeft ernaar voor alle mensen de leefruimte te creëren waarvan ze dromen en waarin ze zich veilig, goed, rustig en één met hun medemens voelen. Betrouwbaarheid betekent voor Nolte Möbel niet alleen een uitstekende productkwaliteit, maar ook de bereidheid om altijd voor zijn klanten klaar te staan. 

Van vers houtzaagsel tot de recycling van oude meubelen

Wat jarenlang voor onmogelijk werd gehouden, heeft Nolte Möbel samen met WKI, door het ontwikkelen van een internationaal ongeëvenaarde handelswijze, weten te realiseren, namelijk het recyclen van oude meubels. Beginnend met hout uit het bos, over het produceren van spaanderplaten en het fabriceren van meubels, vervoer naar en montage bij de eindklant en tot slot het terugwinnen van houtzaagsel uit oude meubels: "we hebben een gesloten en toekomstgerichte productiekringloop bereikt, die uitstekende, duurzame, flexibele en milieusparende producten garandeert.".

Meubel concepten

Nolte staat bekend om de kwaliteit van de producten die ze maken. Ze hebben verschillende concepten die allen hun eigen mogelijkheden en kenmerken hebben. De bekendste concepten zijn de Marcato kledingkasten en de Concept Me serie bedden en (kleding)kasten. Om de slaapkamer helemaal af te maken hebben ze ook nachtkastjes en commodes in de collectie.

Wil je meer weten over Nolte?

Vraag dan nu meer informatie op over Nolte om meer te weten te komen over de mogelijkheden van dit merk.