SlaapSelfie

De SlaapSelfie is een tool om inzicht te krijgen in de ondersteuning van jouw huidige matras. Deze foto kan beoordeeld worden door je adviseur in de winkel maar ook door Slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof.

Wil je ook graag weten of je huidige matras nog wel past?

Maak dan nu een Slaapselfie en ontvang een persoonlijke analyse over je slaaphouding in combinatie met je matras van slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof. wij hebben een unieke samenwerking met SlaapFysio, een landelijk platform waar meer dan 80 fysiotherapeuten bij zijn aangesloten.

Zo maak je een SlaapSelfie

1) Laat een foto van jezelf in zijligging maken op je huidige matras.

2) Mail de foto naar info@slaapfysio.nl.

3) Geef aanvullende informatie over je huidige slaapsituatie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld rugklachten, nekklachten of andere specifieke info.

4) Ontvang gratis een persoonlijk advies over je slaaphouding en hoe je dit eventueel kan verbeteren.

Het maken van de foto

Voor het maken van een goede foto is het belangrijk dat de ondersteuning van de wervelkolom goed zichtbaar is op de foto.

Ga in zijligging op uw matras liggen in een ontspannen houding, met de benen licht gebogen. De ondersteuning van de wervelkolom is in zijligging nagenoeg hetzelfde als in rugligging.

Tips voor het maken van een goede foto:

  • Maak de foto van ongeveer 1 meter afstand, zodat de matras horizontaal zichtbaar is.
  • Probeer het hele lichaam op de foto te krijgen.
  • Zorg dat je een aansluitend shirt en een aansluitende broek aan hebt zodat de contouren en ruggenwervel goed zichtbaar zijn.
  • Ga op je eigen hoofdkussen liggen.
Laat je adviseren door één van onze slaapexperts!

Veel gestelde vragen over de SlaapSelfie:

Wat gebeurt er met uw gegevens?
Uw gegevens worden niet opgeslagen of gedeeld met derden en dienen uitsluitend als middel om u een persoonlijke analyse te kunnen geven. 
Uw mail met inhoud en foto zal worden verwijderd nadat Hidde Hulshof de analyse met u persoonlijk heeft besproken.

Wat voor advies kan ik verwachten?
De slaapfysiotherapeut beoordeelt uw slaaphouding a.d.v. de gestuurde foto en gegevens. Er zal per mail of telefonisch contact met u opgenomen worden door slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof. Hij zal eventuele klachten met u kunnen bespreken en waar mogelijk oplossingen kunnen bieden.

Wat doet de SlaapFysiotherapeut?
Onze slaapfysiotherapeut  Hidde Hulshof heeft zich gespecialiseerd in de relatie tussen fysieke klachten en de slaapsituatie van personen. Dit met als doel klachten te voorkomen, te verzachten of te verhelpen. Slaap Selfie is één van de middelen waarmee onze slaapFysio klachten en problemen kan opsporen. Lees hier meer over de werkzaamheden van SlaapFysio en Beddenspecialist.nl.

Hoe snel kan ik een reactie verwachten?
U ontvangt binnen 3 werkdagen per mail of telefonisch reactie van de slaapfysiotherapeut.

Wat is de rol van Beddenspecialist.nl?
Beddenspecialist.nl werkt samen met fysiotherapeuten die zijn aangesloten bij het landelijke platform SlaapFysio. De therapeuten die aangesloten zijn bij SlaapFysio kijken verder dan alleen uw lichamelijke klachten. De fysiotherapeuten kunnen in samenwerking met Beddenspecialist.nl het slaapgedrag van patiënten in kaart brengen aan de hand van SlaapID en/of een thuisbezoek.