Beddenzaak in Nijkerk?

Frans Poorter Nijkerk

Op zoek naar een echt goede beddenzaak in Nijkerk? Onder de naam Beddenspecialist vind je in Nederland inmiddels 30 beddenzaken die gespecialiseerd zijn in slapen. Bij Beddenspecialist Frans Poorter in Nijkerk vind je dan ook een groot assortiment aan hoge kwaliteit matrassen. Voor een goede nachtrust is een matras super belangrijk, maar hoe weet je of een matras voor jou een goed exemplaar is?

Doe de SlaapID slaaptest in Nijkerk

Het is lastig om er zelf achter te komen welk matras voor jou het beste geschikt is. Daarom biedt onze beddenzaak in Nijkerk gratis de Slaap ID test aan. De aanschaf van een matras vraagt de nodige aandacht en dat is meer dan terecht. Een matras is heel persoonsgebonden. Frans Poorter Nijkerk staat daarom voor je klaar om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past. Geen idee? Check je SlaapID bij Frans Poorter Nijkerk?

Slaap ID Test

SlaapID slaaptest

De SlaapID-sensor is een klein apparaatje die aan een elastische band zit welke drie nachtjes met jou mee slaapt. Na deze nachten heeft de sensor de volgende informatie opgeslagen: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Op deze manier brengt SlaapID verassende resultaten in kaart. Woonachtig in Nijkerk of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten centraal gelegen in Nijkerk met onze winkel Frans Poorter Nijkerk en bieden de SlaapID test gratis aan om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past!

Frans Poorter Nijkerk bezorgt en monteert gratis in onder andere Nijkerk, Hooglanderveen, Hoevelaken, Vathorst, Zeewolde en omgeving om jou te ontzorgen. 

Mis niets met onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang 5 euro korting bij je volgende webshop bestelling! Je ontvangt uitsluitend bericht als we iets relevants voor je hebben. Uitschrijven is eenvoudig en kan altijd.

Schrijf je hier in!
; ;