Silvana Support

Silvana Support staat voor innovatieve en ondersteunende hoofdkussens. De kussens sluiten goed aan bij jouw lichaamsvorm en individuele wensen.

Hét Silvana Support kussen

Silvana Support begon met de ontwikkeling en productie van hoofdkussens. In 1983 werd op basis van wetenschappelijk onderzoek het eerste innovatieve hoofdkussen ontwikkeld: het Silvana Support kussen. Al tientallen jaren staat het A-merk Silvana voor ‘het beste nek ondersteunende hoofdkussen’. Bij de ontwikkeling van de producten is er een nauwe samenwerking met professionele fysiotherapeuten. Deze profs weten als geen ander hoe het menselijk lichaam in elkaar zit.

Door de constante toepassing van de allernieuwste technologieën blijft Silvana vooruitstrevend op het gebied van slaapcomfort.

Missie

Het juiste hoofdkussen zorgt voor een goede nachtrust en een energierijke dag. Omdat elk persoon uniek is, is Silvana ervan overtuigd dat ieder persoon verlangt naar een hoofdkussen op maat. Silvana doet er - elke dag opnieuw - alles aan om hoofdkussens nog beter aan te laten sluiten bij deze veranderende, individuele wensen. Dit is alleen mogelijk door de consument altijd centraal te stellen.

Materialen

Silvana producten worden enkel samengesteld uit hoogwaardige materialen. Voor de kussens worden synthetische merkvezels gebruikt waardoor Silvana kussens een sterk verbeterde isolatie en vochtregulatie kennen ten opzichte van reguliere kussens. Alle Silvana producten worden in Nederland geproduceerd. Hier komen alleen vakmensen aan te pas met jarenlange ervaring én gevoel voor kwaliteit. Silvana maakt hierbij gebruik van de laatste productietechnieken en meest hoogwaardige materialen. Alleen op deze manier is waarborging van de kwaliteit van de Silvana producten gegarandeerd. Hiernaast voldoet het hele productieproces van de Silvana producten aan de strengste Europese normen. Dus geen chemische middelen bij de vervaardiging van de hoofdkussens. Wel zo fijn.

Wil je meer weten over Silvana Support?

Vraag dan nu meer informatie op over Silvana Support om meer te weten te komen over de mogelijkheden van dit merk.

Beddenspecialist Prins Heerlijk Slapen heeft de kussens van Silvana Support meestal wel op voorraad in de winkel, leverbaar in , Stadskanaal, Borger-Odoorn, Vlagtwedde, Veendam in meerdere uitvoeringen.