Perzona

Prins Heerlijk Slapen Stadskanaal

Functionaliteit, comfort en kwaliteit

Perzona bewijst dat het kan met haar unieke design. Geniet van een boxspring ontworpen door ‘award winning’ designer Ben Hoek. De kort geveerde boxspring is slank van vorm en wordt gedragen door twee elegante, stalen design benen met aluminium voeten. Daarnaast heeft deze boxspring een verstelstand, die ideaal is voor buikslapers. Kortom, aan elk detail en type slaper is gedacht. Ieder matras heeft natuurlijk een goede basis nodig om tot zijn recht te komen. De Perzona boxsprings zijn speciaal ontwikkeld om de Perzona matrassen optimaal te ondersteunen. 

100% Allergie Vrij

Alle matrassen van Perzona zijn voorzien van een unieke bi-elastische tijk die lichaamscontouren uitstekend volgt. Ook zijn de tijken blijvend anti-bacterieel en wasbaar op 60 graden. De Perzona Thermocool technologie en de uitstekende ventilerende eigenschappen leggen een goede basis voor een aangenaam slaapklimaat.

Jouw Lichaam, Jouw Slaap, Jouw Matras!

Perzona

Er slaapt maar één Nederlander zoals jij ...

Er slaapt maar één Nederlander zoals jij ..., maar waarom slapen héél erg veel mensen niet op een gepersonaliseerd matras? Perzona kan voor jou een matras op maat samenstellen die volledig is afgestemd op jouw lichaam, jouw slaap en jouw wensen.

Wij geloven niet in één matras voor iedereen, daarom is het tijd voor een echt persoonlijke matras. Met een Perzona matras geniet je van jarenlang zorgeloos slaapcomfort. Maar hoe meten wij dit dan precies?

Een echt persoonlijk matras dankzij het unieke MyScan meetsysteem. In 3 stappen kunnen wij je een persoonlijk matras laten ervaren. Perzona maakt een 3D scan van je lichaam. Met deze scan waar alle nauwkeurige afmetingen in staan kunnen we exact voor alle contouren en vormen een advies op maat geven die de juiste ondersteuning zal bieden.