Emperior Silk

Luxe zijden producten, zoals dekbedovertrekken, kussenslopen en hoeslakens.

Luxe met lange historie

Emperior Silk levert producten met materiaal dat al duizenden jaren bekend staat om haar bijzondere eigenschappen: zijde, gemaakt uit de cocon van de zijderups. Het productieproces is al die tijd nauwelijks veranderd en ook nu gaat het voornamelijk om puur handwerk. Zijde staat voor luxe, comfort en uitstraling. Emperior Silk staat voor betrouwbaarheid, exclusiviteit en kwaliteit. 

Missie

Emperior Silk maakt zich sterk voor goed en gezond slapen met producten van natuurlijke oorsprong. Textiel maakt een wezenlijk onderdeel uit van goed slapen en zijde draagt daartoe bij door de bijzondere eigenschappen.
Door het aanbieden van hoogwaardig bedtextiel zorgt Emperior Silk met haar producten voor een betere nachtrust. Kwaliteit heeft zodoende niet alleen te maken met het product, maar ook met het effect daarvan; een goede kwaliteit van leven.

100% natuurlijk

Zijde wordt gemaakt uit de cocon van de zijderups die leeft van de bladeren van de moerbeiboom. De cocons worden handmatig ontrafeld, zonder gebruik van chemicaliën gewassen en in de buitenlucht gedroogd. De draden van de cocon zijn zowel dun als oersterk.
Zijde heeft een natuurlijke glans en voelt glad aan. De vezel pluist niet en draagt bij aan een schone stofvrije slaapkamer.
Zijde is isolerend en temperatuur regulerend. Lakens, overtrekken en slopen worden op zorgvuldige wijze geweven van de zijden draden. De inhoud van de dekbedden bestaat uit een groot aantal uiterst dunne lagen zijde die op elkaar worden gestapeld.

Wil je meer weten over Emperior Silk?

Vraag dan nu meer informatie op over Emperior Silk om meer te weten te komen over de mogelijkheden van dit merk.