Butterfly

Het Butterfly kussen van de firma Mahoton is een van de beste gezondheidskussens die er zijn!

Butterfly kussen

Sluit jouw hoofdkussen wel aan bij jouw persoonlijke behoeften? Zelfs ‘speciale’ hoofdkussens dwingen je hoofd en hals nog in een bepaalde stand. Het beste hoofdkussen is afgestemd op jouw individuele maten en wensen. Traditionele hoofdkussens ondersteunen vaak op de verkeerde plaats. Daardoor ontstaat tijdens de slaap een te sterke belasting van de hals- en borstwervels.

Ook de hoogte van het kussen kan pijnlijke schouders, nekklachten of andere ongemakken veroorzaken. Beddenspecialist heeft het Butterfly gezondheidskussen in hun assortiment (100% natuurlatex), dat zich aanpast aan jouw specifieke lichaamshouding. Door de constructie van het Butterfly gezondheidskussen behouden hals- en borstwervels gedurende de slaap hun natuurlijke vorm. Daardoor worden klachten als nek-, rug- en hoofdpijn voorkomen en verminderd.

Ook voor mensen met cara of allergie is natuurrubber een uitstekend materiaal omdat het stofvrij en anti-allergisch is. De afritsbare tijk van het Butterfly gezondheidskussen is gemaakt uit 600 gr/m2 gebreide katoen. Deze elastische tijk geeft nog meer veerkracht en comfort. Bovendien neemt de tijk meer transpiratievocht op dan reguliere kussentijken. Dit voorkomt een broeierig kussen en garandeert een langere levensduur.

De meeste comfortmatrassen zijn tegenwoordig uitgevoerd met een schoudercomfortzone. Deze bevindt zich doorgaans 40 cm vanaf de bovenzijde van uw matras. De speciale maatvoering van het Butterfly gezondheidskussen is hier speciaal op afgestemd. Zo haal je optimaal comfort uit je slaapsysteem!

De beste, op elkaar afgestemde materialen

De speciaal gepatenteerde kern van het Butterfly gezondheidskussen is zo geconstrueerd dat het hoofdgedeelte van het kussen onafhankelijk functioneert van het nekgedeelte. Hiermee wordt voorkomen dat het hoofd uit balans raakt. De unieke constructie zorgt ervoor dat er automatisch een onafhankelijke nekrol wordt gevormd. Nekwervels worden zo optimaal ondersteund. Ook worden de wervels enigszins uitgerekt waardoor een tractie ontstaat.

Wil je meer weten over Butterfly?

Vraag dan nu meer informatie op over Butterfly om meer te weten te komen over de mogelijkheden van dit merk.