Maak een afspraak

Prins Heerlijk Slapen Stadskanaal

Je bent welkom in onze winkels!

Beddenspecialist.nl houdt de maatregelen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en hebben extra maatregelen genomen zodat we je persoonlijk advies kunnen blijven geven zoals je dat van ons gewend bent. (Tot 9 februari adviseren wij u graag via de mail/telefoon).

De gezondheid van onze medewerkers en klanten vinden we het allerbelangrijkst. We zorgen er dan ook voor dat je na 9 februari nog steeds veilig bij ons in de winkel kunt komen en dat onze specialisten voor jou klaar staan. Daarnaast kun je natuurlijk ook bij ons 24/7 in onze webshop terecht.

Je bent in het nieuwe jaar welkom in één van onze winkels! Wil je liever een afspraak maken, zodat een medewerker klaar staat wanneer het jou uitkomt? Maak dan een privé afspraak met jouw Beddenspecialist, natuurlijk ook mogelijk buiten openingstijden.

Een afspraak maken

Onze winkels zijn tot 9 februari gesloten, wij verzoeken u vriendelijk om een datum na 9 februari 2021 te kiezen. Staat de gewenste dag of het gewenste tijdstip er niet bij? 
Neem dan direct telefonisch contact met ons op!

Beddenspecialist Prins Heerlijk Slapen

  • maandag gesloten
  • dinsdag gesloten
  • woensdag gesloten
  • donderdag gesloten
  • vrijdag gesloten
  • zaterdag gesloten
  • zondag gesloten
In verband met de lockdown gesloten tot en met 9 februari 2021. Bereid je alvast voor met een SlaapID meting voor een afspraak na de lockdown.

lk zoek een andere winkel

;

Onze winkels zijn tijdelijk gesloten

Jammer dat we je niet in onze winkel kunnen ontvangen.

Voor alle advies of vragen blijven wij uiteraard bereikbaar. Advies aan huis blijft toegestaan en mogelijk.

Verder is de webshop 24/7 beschikbaar!
; ;