Beddengoed Vandyck Stadskanaal

Prins Heerlijk Slapen Stadskanaal

Bij Beddenspecialist Prins Heerlijk Slapen Stadskanaal bieden wij u de mooiste dekbedovertrekken, hoeslakens, handdoeken, badmatten, badjassen en dekbedden aan. Vandyck is één van onze merken met topkwaliteit bedtextiel. Ook uit Vlagtwedde bent u van harte welkom om te komen kijken naar ons bedtextiel van Vandyck.

De aanschaf van een bed of matras vraagt de nodige aandacht. En dat is meer dan terecht. De aankleding van uw bed met mooi bedtextiel is hierbij minstens zo belangrijk. Het maakt het allemaal nèt even af.
Een dekbedovertrek is heel persoonlijk. Prins Heerlijk Slapen Stadskanaal staat voor u klaar om passend advies te geven. 

Wilt u meer weten over het bedtextiel van Vandyck bij Prins Heerlijk Slapen Stadskanaal?

assortiment vandyck

Ben je op zoek naar beddengoed van vanDyck en woonachtig in Vlagtwedde of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten op nog geen 15 minuten afstand van Vlagtwedde met onze winkel Prins Heerlijk Slapen Vlagtwedde en bieden de mooiste dekbedovertrekken, hoeslakens, handdoeken, badmatten, badjassen en dekbedden aan .

Prins Heerlijk Slapen Stadskanaal bezorgt en monteert gratis in Vlagtwedde, Stadskanaal, Borger-Odoorn, Veendam en omgeving om u te ontzorgen. 

;

Onze winkels zijn tijdelijk gesloten

Jammer dat we je niet in onze winkel kunnen ontvangen.

Voor alle advies of vragen blijven wij uiteraard bereikbaar. Advies aan huis blijft toegestaan en mogelijk.

Verder is de webshop 24/7 beschikbaar!
; ;