Cassenz

Huisman Steenwijk

Cassenz heeft een mooie collectie hoofdkussens en dekbedden. Alle collecties zijn samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige grondstoffen.

Cassenz hoofdkussens en dekbedden, beyond dreams

Innovatie staat bij Cassenz hoog in het vaandel. De collecties dekbedden en kussens zijn samengesteld met de mooiste vullingen en tijken van de beste kwaliteit

Uw slaap is onze zorg

Cassenz

Cassenz hoofdkussens en dekbedden

Cassenz Hoofdkussens 

Cassenz heeft verschillende hoofdkussens in haar assortiment. Kussens met latex, gevuld met dons of zelfs een combinatie van verschillende soorten. Alle vullingen hebben eigen unieke eigenschappen waardoor ze u de juiste ondersteuning of comfort kunnen bieden. 
De hoofdkussens zijn in verschillende hoogtes en hardheden leverbaar, waardoor er altijd een geschikt hoofdkussen is te vinden.

Cassenz Monaco hoofdkussen

Het Monaco hoofdkussen heeft een kern van latex met ergonomische vorm. Het vormvaste kussen zorgt voor een constante ondersteuning. Het hoofdkussen is leverbaar in vier verschillende hoogtes (9, 11, 13 en 15 cm) en alle hoogtes zijn leverbaar in twee hardheden. 
Het hoofdkussen in de maat 60x40 cm heeft een uitsparing, zodat het kussen de contouren van uw schouders kan volgen. De hoes van de Monaco is gemaakt van Tencel en is eenvoudig te wassen.

Cassenz Monaco Exclusive hoofdkussen

Het Monaco Exclusive hoofdkussen heeft net als de Monaco een kern van latex met ergonomische vorm. Naast de latex kern heeft de Monaco Exclusive aan de bovenzijde een vulling van 90% dons. Het vormvaste kussen met zachte touch door het dons zorgt voor een constante ondersteuning. Ook de Monaco Exclusive is leverbaar in vier verschillende hoogtes (9, 11, 13 en 15 cm) en alle hoogtes zijn leverbaar in twee hardheden. 
Het hoofdkussen in de maat 60x40 cm heeft een uitsparing, zodat het kussen de contouren van uw schouders kan volgen. De hoes van de Monaco Exclusive is gemaakt van 100% mako-katoen en is aan de bovenzijde gevuld met 90% dons. De hoes met dons is eenvoudig te wassen.


 

Cassenz Dekbedden

Cassenz heeft dekbedden met diverse vullingen en warmteklasse in haar assortiment. Dekbedden gevuld met dons, diverse wolsoorten, katoen en wildzijde. Alle vullingen hebben eigen unieke eigenschappen waardoor ze u het comfort kunnen bieden die u zoekt in een dekbed. Zwaar of toch een licht dekbed, voor de zomer of toch voor de winter. Met de dekbedden van Cazzenz kunt u alle kanten op, waardoor u altijd een geschikt dekbed kunt vinden.

Cassenz Donzen dekbedden

De donzen dekbedden van Cassenz zijn leverbaar in verschillende kwaliteiten en maten. Alle donzen dekbedden zijn gevuld met een mooie kwaliteit eenden- of ganzendons en de lichte dekbedden vallen soepel om uw lichaam. De donzen dekbedden zorgen ervoor dat het in de winter lekker behaaglijk is onder het dekbed en de zomerdekbedden zorgen voor een goed klimaat onder het dekbed. De dekbedden zijn in 4 warmteklasse leverbaar en zijn eventueel waar nodig te koppelen. De donzen dekbedden zijn huisstofmijtvrij en wasbaar in de wasmachine. 

Cassenz Natuur dekbedden

De natuurharen dekbedden van Cassenz zijn leverbaar in verschillende kwaliteiten en maten. De natuur dekbedden zijn gevuld met een mooie kwaliteit merinowol, kameelhaar of cashmere. De natuurharen dekbedden zijn iets zwaarder ten opzichte van een donzen dekbed. De natuur dekbedden hebben een zeer goed vochtregulerend vermogen, wat zorgt voor een comfortabele nachtrust zowel in de zomer als in de winter.  De dekbedden zijn in 4 warmteklasse leverbaar en zijn eventueel waar nodig te koppelen. De natuurharen dekbedden zijn chemisch te reinigen.

Cassenz Wildzijde dekbedden

Het wildzijde zomerdekbed van Cassenz is een dun gevuld dekbed van een zeer mooie kwaliteit Tussah zijde. Het zijde zomerdekbed voelt licht en luchtig aan en heeft een zeer goed ventilerend vermogen, waardoor het uitermate geschikt is voor de zomer. Het dekbed is chemisch te reinigen.

Cassenz Katoen dekbedden

Het katoenen zomerdekbed van Cassenz is een dun gevuld dekbed van een mooie kwaliteit katoen. Het zomerdekbed heeft een lage isolatiewaarde, waardoor het uitermate geschikt is voor de zomer. Het dekbed is wasbaar in de wasmachine.