Hoe lig jij en welk matras past daarbij?

  • Onafhankelijke SlaapID®-thuismeting
  • SlaapFysio gecertificeerde ligexperts
  • Duurzame slaapoplossingen
  • Geruststellende omruil- en instelgarantie
Welkom bij Beddenspecialist Huisman. De slaapexpert van Steenwijk en omstreken!

Al jaren zijn we een begrip als het om slapen gaat. Samen kiezen we het beste bed of het beste matras voor jouw situatie.

Ontdek jouw SlaapID!

Wij hebben een tijdelijke bedpartner voor je; de SlaapID thuismeting. Dit is een sensor die thuis in je eigen bed je slaaphoudingen, slaapbewegingen, slaapklimaat en slaapritme meet. Met deze info kunnen we jou optimaal adviseren.

92% Van de gebruikers kreeg nieuw inzicht in hun slaapgedrag
5 Nieuwe inzichten waardoor je slaap verstoord kan raken
39% Slaapt in een verkeerde lighouding waardoor pijnklachten kunnen ontstaan
Lees het nieuwe gratis GAAP magazine

Een magazine vol met slaapverwekkende inspiratie & informatie. Inmiddels ligt de 4e editie alweer in de winkels. Heb jij hem al opgehaald? In je mailbox ontvangen kan natuurlijk ook! Wel zo makkelijk.

Wat onze klanten vinden
9
Uitstekende advisering en informatie

Wij zijn op een zakelijke, maar zeker ook vriendelijke manier te woord gestaan en geholpen. De manier van informeren en adviseren kwam betrouwbaar, goed en eerlijk over.

B.J.M. VD AKKER
10
Uitstekende service

Wij zijn heel blij met ons mooie bed. De matrassen slapen heerlijk en ook het nieuwe dekbed en kussen bevallen prima. Dank aan Bert voor zijn deskundige adviezen!

Margreet
10
Goede service en kwaliteit

We hebben een goede voorlichting gekregen bij de aanschaf van een nieuwe lattenbodem voor ons bed. Alles netjes afgeleverd en gemonteerd voor ons. Prima bedrijf.

Willem Schaart
10
Zeer prettig winkelen.

Vriendelijk ontvangen, rustige uitleg, tijd om te ervaren hoe een matras ligt. Goed overleg. Kortom onze nieuwe matrassen afgestemd op ieder appart, slapen heerlijk. Al vanaf 1987 kopen we hier onze bedden/ matrassen. Kwaliteit. Persoonlijke wensen worden heel serieus genomen. Zeer tevreden.

Marion
10
Goede voorlichting en afspraken

Zie boven

Cor
10
Zeer deskundig en zeer plezierig

Vanaf het begin tot aan de oplevering hebben we alleen maar positief ervaren; goede voorlichting, goed advies. Geen moeite was te veel om ons de juiste keuze te laten maken. Ook bij de levering en installatie liep alles gesmeerd en keurig; zelfs de slaapkamer werd nog even gestofzuigd.

Hans
8
Gevonden wat ik zocht

We zochten een goede topper voor ons bed. Er zijn verschullende varianten in prijs/kwaliteit. We konden er een aantal proberen en uiteindelijk werd deze met een 2 á 3 weken geleverd

Westerbeek
9
prima service

prima service

Albert
10
In alles uitstekend geholpen.

Uitstekende voorlichting, behulpzame en zeer vriendelijke mensen. Die gewoon de nodige tijd besteedden aan ons.

Gerda
10
aandachtige en prettige adviseur

Goed geadviseerd. Tevreden met de service en de bedden.

Baaye