Historie De Vos Burchart

Schiedam

De historie van Beddenspecialist De Vos Burchart

Vanuit de schoolbanken in de bedden
Na de MTS voor Meubilering in 1977 te hebben afgerond startte Bram de Vos Burchart zijn carrière als verkoper bij Bedderie Verwaijen aan de Hoogstraat 134 in Schiedam. Bram heeft hier het vak geleerd en heeft zich ontwikkeld tot een ervaren adviseur op het gebied van slaapcomfort. Bedderie was een van de eerste beddenketens voor zelfstandige ondernemers in Nederland. 
In 1983 verhuisde Bedderie Verwaijen naar een groter pand aan de Hoogstraat 125 en werden zij erkend lid van het Slaapgilde. De voorloper van Beddenspecialist.nl. Met deze toetreding specialiseerde het bedrijf zich nog meer in slaapcomfortadvies. 

Na jaren als filiaalmanager werkzaam te zijn geweest nam Bram in februari 1989 Verwaijen over. Na een grote verbouwing was De Vos Burchart Slaapcomfort een feit. Er deed zich in 2007 een mogelijkheid voor om iets verderop in de straat de winkel aan de Hoogstraat 172-174 over te nemen. Een mooie brede winkel met splitlevel niveau en een mooie ruimte om de bedden van merken zoals o.a. Auping, Beddelicious, Swissflex en LeDorm en het mooiere bedtextiel nog beter tot zijn recht te laten komen. De winkel werd volledig aangepast aan de eisen van de tijd en niet veel later opende hier de nieuwe beddenspeciaalzaak met een mooie historie. 

Beddenspecialist De Vos Burchart kenmerkt zich door de rijke sortering aan bedtextiel en de nieuwste technologieën, zoals het meten van het slaapgedrag d.m.v. de SlaapID sensor en het op maat aanpassen van matrassen aan het lichaam en slaapgedrag van de klanten worden dagelijks toegepast. 

Beddenspecialist De Vos Burchart

  • maandag Open op afspraak
  • dinsdag 09:30 - 17:00
  • woensdag 09:30 - 17:00
  • donderdag 09:30 - 17:00
  • vrijdag 09:30 - 17:00
  • zaterdag 09:30 - 17:00
  • zondag Gesloten
Maandag en zondag geopend op afspraak. Wilt u in de avond een persoonlijk slaapadvies dan is dat ook mogelijk van 17:30-20:00 uur op afspraak in de winkel of bij u thuis!

lk zoek een andere winkel

Benieuwd naar je Slaapscore?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe de Slaapscore!