SlaapID: analyseer uw slaapgedrag en slaap beter dan voorheen

Verkade Noordwijk

Wilt u ook een gratis SlaapID-meting?

Vraag hem nu aan

Krijg inzicht in de volgende vier punten: Slaaphouding, Slaapbeweging, Slaapklimaat en Slaapritme. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je écht een goed en passend slaapadvies wilt geven, je móet meten. Immers, meten = weten. Een paar minuten proefliggen is simpelweg niet genoeg. De winkels van Beddenspecialist.nl werken daarom met de onafhankelijke, gratis SlaapID-service. Met een uniek en slim apparaatje geven wij op een betrouwbare - en blijvende manier - inzicht in uw slaapgedrag. En dat is vooral winst voor u.

92% van de SlaapID gebruikers geeft aan nieuwe inzichten in het eigen slaapgedrag te hebben gekregen.

Bron: onderzoek onder SlaapID gebruikers - juni 2016

Helder inzicht in uw slaapgedrag

Samen met de grondige kennis over het menselijk lichaam van fysiotherapeuten is dit meetinstrument ontwikkeld met maar één doel: helder inzicht in uw slaapgedrag. Met deze informatie weten we precies welke bedbodems, matrassen en kussens bij u passen. Onderdelen die elkaar aanvullen en vooral ‘begrijpen’.

Verbeter uw slaapgedrag en slaapsituatie

SlaapID geeft u inzicht in de volgende vier punten:

  • Slaaphouding - in welke van de acht slaapposities slaapt u? Je moet liggen zoals je staat; met een rechte wervel. Ligt iemand vaak in een tussenpositie? Dit is niet natuurlijk en kan serieuze klachten opleveren
  • Slaapbeweging - hoe (on)rustig slaapt u? Wat zegt het aantal bewegingen in een nacht? Er moet balans in drukverdeling zijn
  • Slaapklimaat - is uw slaaptemperatuur stabiel of verstoord? 
  • Slaapritme - een regelmatige, goede slaapcyclus is belangrijk om uit te rusten en te kunnen herstellen

 

U krijgt eerst een zorgvuldig en persoonlijk intake-gesprek. Dan weten we namelijk wie u bent. Kennen we uw slaapsituatie, specifieke kenmerken, wensen én of er fysieke knelpunten zijn. De ondernemers van Beddenspecialist.nl komen zo veel te weten.
Vervolgens krijgt u de speciale SlaapID-sensor mee naar huis en draagt deze drie nachten lang in uw eigen bed. Uw winkel leest op eenvoudige wijze het apparaat uit met alle essentiële data. Aan de hand van het gesprek plus de nauwkeurige metingen bekijken we met elkaar (vrijblijvend) welk product het beste past in úw situatie. Producten, die precies op de juiste zones ondersteunen en weer op andere plekken exact die nodige ruimte bieden. Denk maar eens aan uw schouders, benen of heupen. 

Bij een klantgerichte aanpak horen ook alleen maar kwalitatieve A-merken met individuele, instelbare maatproducten. Niet voor niets is onze slogan ‘Op uw lijf geschreven’.

Vraag uw SlaapID meting aan

Hoe werkt SlaapID? Slechts 5 stappen

1. Vraag gratis SlaapID online aan óf kom naar de winkel van uw Beddenspecialist
2. Doe het kleine apparaatje SlaapID om uw middel voordat u gaat slapen
3. Herhaal dit drie nachten
4. Lever de SlaapID in bij uw Beddenspecialist
5. U ontvangt direct de uitslag over uw slaapgedrag. Uw winst? Belangrijk inzicht in uw slaapgedrag!

Vraag uw SlaapID meting aan