Beddenzaak in Stadskanaal?

Prins Heerlijk Slapen Stadskanaal

Op zoek naar een echt goede beddenzaak in Stadskanaal? Onder de naam Beddenspecialist vind je in Nederland inmiddels 30 beddenzaken die gespecialiseerd zijn in slapen. Bij Beddenspecialist Prins Heerlijk Slapen in Stadskanaal vind je dan ook een groot assortiment aan hoge kwaliteit matrassen. Voor een goede nachtrust is een matras super belangrijk, maar hoe weet je of een matras voor jou een goed exemplaar is?

Doe de SlaapID slaaptest in Stadskanaal

Het is lastig om er zelf achter te komen welk matras voor jou het beste geschikt is. Daarom biedt onze beddenzaak in Stadskanaal gratis de Slaap ID test aan. De aanschaf van een matras vraagt de nodige aandacht en dat is meer dan terecht. Een matras is heel persoonsgebonden. Prins Heerlijk Slapen Stadskanaal staat daarom voor je klaar om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past. Geen idee? Check je SlaapID bij Prins Heerlijk Slapen Stadskanaal?

Slaap ID Test

SlaapID slaaptest

De SlaapID-sensor is een klein apparaatje die aan een elastische band zit welke drie nachtjes met jou mee slaapt. Na deze nachten heeft de sensor de volgende informatie opgeslagen: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Op deze manier brengt SlaapID verassende resultaten in kaart. Woonachtig in Stadskanaal of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten centraal gelegen in Stadskanaal met onze winkel Prins Heerlijk Slapen Stadskanaal en bieden de SlaapID test gratis aan om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past!

Prins Heerlijk Slapen Stadskanaal bezorgt en monteert gratis in onder andere Stadskanaal, Borger-Odoorn, Vlagtwedde, Veendam en omgeving om jou te ontzorgen.