Leestijd:

Beddelicious verandert met je mee!

Ben je veel afgevallen, zwanger geworden, veel aangekomen? Je lijf kan soms veranderen van lichaamsvorm. Dan is het wel zo fijn als je je matras ook een beetje kan aanpassen zodat je weer goed ligt. Dat kan met dit matras!

Bekijk ons assortiment alvast
Inhoudsopgave

Pas je matras aan

We gebruiken de start van het nieuwe jaar meestal als moment om een verandering aan te gaan. Voornemens, we geven er aan toe en gaan aan de bak. Ben jij als een gek gaan sporten? Ziek geworden of zijn er andere redenen waarom er veel veranderd is in je leven? Deze matrassen veranderen gewoon met je mee!

Beddelicious ontwikkelt bedden, boxsprings en matrassen en blocksmatrassen waarvan deze individueel op maat kunnen worden afgesteld. Jouw lichaam en slaapgedrag staan bij Beddelicious centraal.

En mochten er in de loop van de tijd factoren veranderen, bijvoorbeeld door gewichtsverlies of zwangerschap, dan kunnen de modules heel simpel aan de nieuwe situatie worden aangepast. Hoe handig is dat?

Deze topsporters gingen je voor!

Anna van der Breggen
Roy Meijer

Blocks Matrassen

Beddelicious heeft het innovatieve Blocks Systeem ontwikkeld. Blocks zijn losse matrasblokken met ieder een eigen hardheid. Helemaal op maat en individueel instelbaar, dat is waar het om draait. 

Lees meer over Beddelicious

Slapen is waar ik naar verlang, 
maar ik ben te lang..

In een land dat bekend staat om zijn lange mensen, is het aanbod aan bedden met afwijkende maten opvallend klein. Beddelicious is één van de weinige beddenproducten die gespecialiseerd is in bedden voor lange mensen.

Wist je dat een persoon van 1.90 meter al een matras nodig heeft van 2.10 meter? En mensen boven de 1.90 meter zelfs bedden vanaf 2.30 meter. Die zijn nauwelijks te vinden. Best gek toch?

Maatwerk

Wij maken matrassen voor iedereen, heb je een ongewone maat nodig? Wij verzorgen ook maatwerk. Niets is ons te gek!

Laat je adviseren door één van onze slaapexperts!

Ontvang advies op maat voor de beste nachtrust.