Ambassadeurs

De ambassadeurs van Beddenspecialist.nl ondersteunen de visie van een persoonlijk aangepast slaapcomfort op basis van slaapgedrag, fysieke lichaamsbouw en wensen voor een fysiek comfortabele en gezonde nachtrust.

Slapen is topsport

Beddenspecialist.nl ondersteunt topsporters in een fysiek comfortabele nachtrust om tijdens trainingen en wedstrijden optimaal te kunnen presteren. Een fysiek comfortabele en goede nachtrust is belangrijk voor het herstel van het lichaam na training en wedstrijden. Dit verbetert niet alleen de fysieke gezondheid van de sporter, maar bevordert ook de mentale gezondheid door het verminderen van stress en vermoeidheid.

Je wint de tour in bed

De ambassadeurs van Beddenspecialist.nl ondervonden allen dat het bed aangepast kan worden op hun slaapgedrag, fysieke postuur en persoonlijke wensen. Dit met verschillende doeleinden namelijk om klachten te verminderen, verhelpen, voorkomen, danwel het herstel en de sportprestaties te verbeteren. 

Een comfortabele slaapomgeving is ook belangrijk voor de kwaliteit van de slaap. Als sporters in een oncomfortabele slaapomgeving slapen, kunnen ze wakker worden met pijn en vermoeidheid, wat kan leiden tot verminderde prestaties tijdens trainingen en wedstrijden. Een comfortabele slaapomgeving, inclusief een goed matras, kussens en beddengoed, zorgt ervoor dat sporters een diepere, ononderbroken slaap hebben, waardoor ze de volgende dag met meer energie en concentratie kunnen presteren.

Team SD Worx

De wielrensters van Team SD Worx worden ondersteund middels ingestelde slaapproducten van Beddenspecialist.nl ter bevordering van een juiste nachtrust op de verschillende locaties waar zij overnachten. In de thuissituatie is het van belang dat de rensters een goede nacht kunnen slapen, maar dit geldt ook voor wanneer zij koersen in het buitenland. 

De slaapproducten van Beddelicious lenen zich uitstekend om aangepast te worden op verschillende locaties. Zo zijn de topmatrassen persoonlijk geprofileerd en de kussens in hoogte instelbaar. "Slapen in een hotel, waar de omgeving toch vaak anders is, heb ik nog nooit zo comfortabel ervaren als nu", aldus Demi Vollering. 

Roy Meyer

Roy Meyer laat niets aan toeval over in het behalen van goede prestaties tijdens zijn judo carrière. "Slaap is een enorm belangrijke factor in mijn fysieke herstel" aldus de Judoka. "Ik ervaarde na het slapen vaak dat ik  last had van mijn schouder en tintelingen in mijn onderarm/hand. Daarmee wist ik dat dit mogelijk te maken het met het matras waarop ik sliep" 

Middels een analyse van het slaapgedrag met de SlaapID-meting kreeg Roy Meyer inzicht in zijn houding en beweging gedurende de nacht. "Hieruit blijkt dat ik sterk de neiging heb om van mijn zij af te draaien en dus van mijn pijnlijke schouder". De houding waar ik daarna in kwam te liggen gaf een beknelling in mijn schouder waar de tintelingen in de armen en handen vandaan kwamen. 

Na het slaapcomfort aangepast te hebben op mijn fysieke postuur en zijligging komt dit ten goede van mijn schouderklachten en de nachtrust. 

Ontdek jouw SlaapID!

Weten hoe je écht slaapt? Beddenspecialist Geels heeft een tijdelijke bedpartner voor je; de SlaapID thuismeting. Een sensor die 's nachts je slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme meet. Wij weten door te meten!