Vlakke boxspring

Ontwerp je eigen droombed

Droom jij ook van het perfecte bed dat niet alleen super comfortabel is, maar ook helemaal past bij jouw eigen stijl? Bij onze beddenspecialist heb je nu de kans om je eigen droombed te ontwerpen!

Wat is een vlakke boxspring?

Een vlakke boxspring is een populaire keuze omdat het een zeer stabiele en comfortabele optie is. De pocketveren in de boxspring helpen bij de ondersteuning van het lichaam en de matras bovenop de boxspring biedt extra comfort. Je kunt ook kiezen om een topmatras toe te voegen. De topmatras, die vaak van koudschuim of latex is gemaakt, helpt om het ligcomfort te verhogen en biedt een extra laag van ondersteuning voor het hoofd, nek en schouders.

De voordelen van een vlakke boxspring:

  • Veel comfort door vering: de boxspring biedt een goede ondersteuning voor het lichaam en de matras bovenop de boxspring geeft extra comfort.
  • Goede ventilatie: de boxspring is goed ventilerend en helpt transpiratie af te voeren, waardoor je fris wakker wordt.
  • Matras gaat langer mee: omdat het matras alleen contact maakt met de zachte boxspring, slijt het matras minder snel.
  • Er is een grote keuze aan modellen en stofferingen, die passen bij elke slaapkamer inrichting.
  • Tweepersoons boxsprings bestaan uit twee losse eenpersoons boxsprings, die tegen elkaar worden gezet, wat handig is voor verplaatsing of verhuizing.
  • Je kunt een tweepersoons matras gebruiken op de boxspring, maar als jij en je partner veel verschillen in lengte en gewicht, raden we aan om elk een eigen matras te kiezen. Het is ook mogelijk om twee kernen in een grote hoes te plaatsen, waardoor de middennaad niet voelbaar is.
  • Een vlakke boxspring kan ook als inzetboxspring in een ledikant geplaatst worden. Je hebt dan het comfort van een boxspring met de uitstraling van een mooi (houten) ledikant.
  • Een vlakke boxspring kan ook worden voorzien van een massagefunctie, uitstapverlichting en bedverlichting.
Ontdek jouw SlaapID!

Wil je weten welke boxsprings voor jou het beste zijn, maak dan gebruik van onze SlaapID methode. We brengen je wensen, slaapgedrag en postuur in beeld voor het best passende advies.