Swissflex

Als je van techniek houdt dan is Swissflex hét perfecte bedmaatje. Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen met design.

Swissflex, sinds 1949

Al sinds 1949 is Swissflex actief in het produceren van matrassen en lattenbodems. Toen vond de oprichting van Matra AG als familiebedrijf in Bazel plaats. In 1976 begon de export naar andere Europese landen. In de daarop volgende jaren hebben ontwerpers en productontwikkelaars Swissflex verder ontwikkeld en geperfectioneerd tot een Europees slaapsysteem van topklasse. En dat is het tot op heden gebleven.
Er is namelijk geen plek waar de mens meer tijd doorbrengt dan in bed. Bovendien is er geen meubel dat een grotere invloed op het menselijk welzijn heeft. Deze twee goede redenen hebben ervoor gezorgd dat Swissflex het produceren van het perfecte bed tot een levenstaak heeft gemaakt.

Wil je meer weten over Swissflex?

Vraag dan nu meer informatie op over Swissflex om meer te weten te komen over de mogelijkheden van dit merk.

Het succes van Swissflex

Swissflex staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. De producten van het merk worden uitgebreid getest en continu geoptimaliseerd. Dit zorgt voor een perfect aansluitende werking. Elk Swissflex matras is gemaakt van materiaal dat zich naar het lichaam vormt en zodoende optimale ondersteuning biedt. Ook de ventilatie van de matras en de drukverlichtende werking zijn kenmerkend.

Technologie achter Swissflex

Swissflex staat al tientallen jaren voor intelligente slaapsystemen van topkwaliteit. In de producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een ongekende passie voor innovatie harmonieus samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Comfortabel slapen en techniek gaan bij Swissflex hand in hand.

In al die jaren is deze technologische leider in de beddenmarkt altijd trouw gebleven aan haar bedrijfsfilosofie. Swissflex zorgt regelmatig voor introducties van échte innovaties, die in de markt van bed- en slaapsystemen opvallend grensverleggend zijn. Hoe technisch uitgedacht dit systeem in elkaar zit, laten we in dit filmpje graag zien.

Bridge®-technologie

Lekker liggen was nog nooit zo makkelijk! De introductie van de nieuwe revolutionaire lattenbodems met Bridge®-technologie is niet onopgemerkt gebleven. De basis van de Bridge® technologie is een keten van veermodules, die de lattenbodem buitengewoon flexibel maakt. Een flexibele adapter verbindt de modules, die op hun beurt de latten met elkaar verbinden. Deze adapter maakt een automatische en gecontroleerde drukverlaging respectievelijk ondersteuning over de lengteas mogelijk. Jouw winst? Een haast zwevend ultiem ligcomfort met ondersteuning op de juiste plekken. De enige bodem die zich 's nachts actief aanpast aan jouw lichaam en lighouding.

Beddenspecialist Simon de Wit voert het Zwitsers merk Swissflex al jaren omdat het staat voor innovatief design en vakmanschap, leverbaar in , Enkhuizen, Wervershoof, Drechterland, Medemblik waar je de bedbodems en matrassen van Swissflex kunt uitproberen.