Simon de Wit Enkhuizen

Bekijk hier alle stappen van Beddenspecialist

Mood image for product

Ontdek jouw SLAAPID!

Mood image for product

Beddenspecialist.nl heeft een tijdelijke bedpartner voor je; de SlaapID thuismeting. Dit is een sensor die je 's nachts in een elastische band om je borst draagt. Na een aantal nachten heeft de SlaapID-sensor alle informatie opgeslagen over jouw slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme.

Objectieve en onafhankelijke informatie waarmee we je verder kunnen helpen in de zoektocht naar een betere slaapoplossing. Wij weten door te meten!

SlaapID meting aanvragen

In 3 stappen weet je jouw SlaapID!

SlaapID® thuismeting

Als wij niet weten hoe je slaapt is het heel lastig om advies voor het juiste hoofdkussen, matras en/of bed te geven. Advies geven op basis van verkeerde voorinformatie leidt vaak tot producten die toch niet zo goed bij jou passen. De wereldwijd unieke, exclusieve en door Beddenspecialist ontwikkelde SlaapID thuismeting zorgt ervoor dat wij op eenvoudige en onafhankelijke wijze inzicht krijgen in jouw slaapgedrag.

Intakegesprek

Jouw slaapwens staat centraal in onze aanpak. Middels een uitgebreid intakegesprek vragen wij wat je voorkeuren en wensen zijn of er mogelijke fysieke klachten zijn waar we rekening mee dienen te houden en aantal andere vragen die relevant zijn om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

SlaapId aanvragen

Postuurmeting

We zetten de puntjes nog even extra op de i door na de SlaapID-thuismeting en het intakegesprek nog een postuurmeting te doen om een volledig beeld te krijgen van jouw situatie.

De SlaapID-postuurmeting scant het lichaam op onder andere de schouder-, heup- en ruggengraatlengte. Met deze gegevens kunnen we nog beter advies geven voor de slaapproducten die passen bij jouw situatie!