Röwa

Een van de bekendste Duitse beddenmakers. Röwa maakt lattenbodems van eigen beukenhout en produceert hun eigen matrassen en bedden.

Over Röwa

Echte Duitse kwaliteit dat is waar Röwa voor staat. Van eigen beukenhout uit de omgeving maken zij hun verschillende producten van boom tot eindproduct in hun eigen fabriek. Hun bedden en lattenbodems zijn allemaal voorzien van het beukenhout dat Röwa hiervoor zelf uitkiest. Ook maken ze eigen matrassen in de fabriek.

Ecco II lattenbodem

Een van de producten van Röwa is de bekende Ecco II lattenbodem. Deze bodem is volledig instelbaar naar jouw lichaam en kan eventueel ook later nog aangepast worden. Mocht deze bodem net te veel opties hebben voor jou dan is er binnen het Röwa assortiment genoeg keuze om een andere geschikte bodem te kiezen met minder opties.

Bedden van Röwa

Als basis voor de bedden van Röwa wordt altijd het bekende beukenhout gebruikt. Dit materiaal wordt zo veel als mogelijk toegepast in hun eigen producten. Hierdoor kan je er op vertrouwen dat de bedden van Röwa van degelijke kwaliteit zijn.

Wil je meer weten over Röwa?

Vraag dan nu meer informatie op over Röwa om meer te weten te komen over de mogelijkheden van dit merk.