Assortiment Matrassen Pocketvering matrassen Matras SLP Home Spring Basic

Matras SLP Home Spring Basic

Sale
Matras SLP Home Spring Basic
Oude prijs:
€ 459,00

Dit product is alleen in de winkel verkrijgbaar. We adviseren je graag op maat.

Matrassen
De SLP Home collection matrassen bestaat uit diverse materiaal soorten en kwaliteiten, allen met unieke eigenschappen. De meeste matrassen binnen de SLP Home collection zijn keerbaar en worden standaard voorzien van de grijze elastische SLP Home tijk welke bestaat uit polyester en elastaan. Optioneel kan de matras worden uitgevoerd in een meubelstof.

Topmatrassen
De SLP Home collection topmatrassen bestaat uit drie verschillende materiaal soorten en kwaliteiten, allen met unieke eigenschappen. Alle topmatrassen binnen de SLP Home collection zijn keer- en draaibaar en worden standaard voorzien van de grijze elastische SLP Home tijk. De tijk is voorzien van een rits aan drie zijden. De topmatrassen zijn voorzien van een schouderprofiel wat zorgt dat de schouder meer ruimte heeft om weg te zakken. Vanaf 140 cm breedte is het mogelijk om een split in de topmatras te laten maken zodat 2 elektrische boxsprings onafhankelijk omhoog en omlaag kunnen bewegen.

Specificaties

Artikelnummer
Hoogte Ca. 18 cm hoog
Wasinstructie De dubbeldoek tijk is afritsbaar en wasbaar op 40 graden
Verkrijgbaarheid Onze webshopproducten zijn niet altijd verkrijgbaar in de winkel. Wil je het product in de winkel bekijken? Informeer dan eerst naar de beschikbaarheid.
Tijk - kwaliteit/naam Dubbeldoek (Dubbeldoek met Aloë Vera en met aan drie zijden een rits. Doorgestikt 300 gram Regulon.)
Specifiek materiaal tijk Dubbeldoek met Aloë Vera en met aan drie zijden een rits. Doorgestikt 300 gram Regulon.
Specifiek materiaal kern 6-slags pocketveer (295 per m2) van 10 cm met 800 gram soepel naaldvilt afgedekt met 2 cm comfortschuim.
Afdeklaag 3 cm comfortschuim
Aantal zones 7 zones met aparte lendezone