Assortiment Matrassen Pocketvering matrassen Matras Ledorm Superior pocket

Matras Ledorm Superior pocket

Sale
Matras Ledorm Superior pocket
Oude prijs:
€ 1.929,00

Dit product is alleen in de winkel verkrijgbaar. We adviseren je graag op maat.

De Superior pocket heeft een totale hoogte van 24 cm. De kern bestaat uit 6 cm hoge Airdapt® pocketveren. De veren zijn 6-slags, thermisch gehard en parallel geplaatst. De veer staat voor meer dan 100% onder spanning in de pocket en is daarmee pro-actief. De drukverdeler is gemaakt van GOTS-katoen, dit materiaal is sterk, zeer flexibel en neemt zeer goed vocht op. De afdeklaag aan beide kanten is gemaakt van een 7,5 cm Heveair® natuurlatex laag. De matras is symmetrisch opgebouwd. Hierdoor is de matras draaibaar en keerbaar. De pocketveren worden omgeven door een Side Support® schuimkader: stevig bij de heup en soepel bij de schouder. Het schuimkader is gemaakt van 100% natuurlatex met een jute drukverdeler.

Specificaties

Artikelnummer
Hoogte Ca. 24 cm hoog
Verkrijgbaarheid Onze webshopproducten zijn niet altijd verkrijgbaar in de winkel. Wil je het product in de winkel bekijken? Informeer dan eerst naar de beschikbaarheid.
Specifiek materiaal kern Kern van 6-slags thermisch geharde pro-actieve Airdapt® pocketveer (250 veren per m2). Afgedekt aan beide zijden van Heveair® 100% natuurlatex met geïntegreerde beschermlaag van jute. Side Support gezoneerd en van 100% natuurlatex.