Assortiment Kussens Neksteun kussens Hoofdkussen Silvana Support

Hoofdkussen Silvana Support

Sale
Hoofdkussen Silvana Support
Oude prijs:
€ 119,95

Met een Silvana Support hoofdkussen haal je het klassieke, nekondersteunende kussen van Silvana in huis. Deze is verkrijgbaar in zes varianten, van extra zacht tot extra stevig. Dit kussen is geschikt voor buik-, rug- en zijslapers. Het beschikt over een speciale neksteun en is uitgevoerd met een katoenen tijk. Daardoor voelt hij altijd fris en natuurlijk aan.

De tijk van het kussen is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen. Door de speciale Sanitized® behandeling is het kussen bacterie-, schimmel- en huisstofmijtwerend. De neksteun in het kussen is van Vita Talalay® latex, die van betere kwaliteit en soepeler is dan standaard latex. De nekinkeping in de neksteun volgt het hoofd en de nek soepel, waardoor een ontspannen lighouding wordt bevorderd. Je kunt de het kussen wassen op 60 graden Celsius, zonder de neksteun (de extra stevig variant is niet wasbaar). We raden aan om een molton sloop te gebruiken onder je gewone kussensloop om het kussen te beschermen. Op die manier blijft het kussen langer fris en in goede conditie.

Specificaties

Artikelnummer 8718719720004
Tijk - kwaliteit/naam Katoen
Specifiek materiaal tijk 100% Katoen behandeld met Sanitized ®
Specifiek materiaal kern Vulling verschilt per model
Wasinstructie Ja, wasbaar op 60°C (neksteun verwijderen, extra stevig niet wasbaar)
Verkrijgbaarheid Onze webshopproducten zijn niet altijd verkrijgbaar in de winkel. Wil je het product in de winkel bekijken? Informeer dan eerst naar de beschikbaarheid.