Assortiment Kussens Neksteun kussens Hoofdkussen Silvana Support Royale

Hoofdkussen Silvana Support Royale

Sale
Hoofdkussen Silvana Support Royale
Oude prijs:
€ 159,95

In de Silvana Support® collectie is er voor iedereen een geschikt kussen te vinden. Voor wie op zoek is naar iets luxueuzer en mooier, is er het Silvana Support® Royale hoofdkussen. Dit kussen biedt keuze uit 6 verschillende stevigheden, zodat elke slaper het gewenste comfort kan ervaren.
Het Silvana Support® Royale hoofdkussen is voorzien van een heerlijk zachte tijk van bamboe/katoen, die uitstekend vocht reguleert. Samen met de vulling van hoogwaardig Nextlife® dons en de neksteun zorgt dit kussen voor ultiem slaapcomfort. Het gerecyclede Nextlife® dons (70% dons en 30% veertjes) is niet alleen zeer duurzaam, maar ook bijzonder schoon en hypoallergeen. Het dons voelt heerlijk zacht aan, behoudt zijn veerkracht langdurig en heeft een uitstekend vochtregulerend en ventilerend vermogen. Bovendien kan het dons na gebruik opnieuw gerecycled worden, wat bijdraagt aan een beter milieu.
De neksteun van het Silvana Support® Royale kussen is gemaakt van Vita Talalay® latex, een hoogwaardige en soepele latex die beter ventileert dan gewone latex. De nekinkeping zorgt ervoor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, waardoor de nekwervels ontspannen kunnen liggen. Dankzij de Sanitized® behandeling is het kussen schimmel- en bacteriewerend, waardoor fris en hygiënisch slapen mogelijk is.
Het Silvana Support® Royale kussen kan worden gewassen op maximaal 60 ⁰C. Het is echter aan te raden om het kussen alleen te wassen indien noodzakelijk en om de neksteun voorafgaand aan het wassen te verwijderen. Na het wassen dient het kussen grondig gedroogd te worden, zodat het weer klaar is voor gebruik.

Specificaties

Artikelnummer 8720088580233
Specifiek materiaal tijk 50% Katoen, 50% viscose van bamboe, behandeld met Sanitized ®
Specifiek materiaal kern Vita Talalay® latex neksteun met een vulling van Nextlife® dons, 70% gerecycled dons & 30% veertjes
Wasinstructie Ja, wasbaar op 60°C (neksteun verwijderen)
Verkrijgbaarheid Onze webshopproducten zijn niet altijd verkrijgbaar in de winkel. Wil je het product in de winkel bekijken? Informeer dan eerst naar de beschikbaarheid.