Assortiment Kussens Hoofdkussen Silvana Comfort

Hoofdkussen Silvana Comfort

Sale
Hoofdkussen Silvana Comfort
Oude prijs:
€ 79,95

De Silvana Comfort hoofdkussens zijn geschikte hoofdkussens voor mensen die de juiste ondersteuning en stevigheid willen, zonder latexneksteun. Met zes verschillende stevigheden is er vrijwel voor iedereen een geschikt hoofdkussen beschikbaar!

De hoofdkussens hebben verschillende vullingen, afhankelijk van de stevigheid, en zijn verdeeld in drie vakken. Het middenvak is iets zachter gevuld dan de zijvakken, waardoor het hoofd in elke houding perfect gepositioneerd kan worden. Door middel van de rits aan de bovenzijde kan de vulling naar wens worden aangepast. Bovendien is er een nekinkeping aanwezig, zodat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt en de nekwervels ontspannen kunnen liggen.

De hoes van het kussen, ook wel tijk genoemd, is gemaakt van 100% katoen en behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen bestand tegen huisstofmijt en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Daarnaast zorgt de Sanitized® behandeling ervoor dat het kussen schimmel- en bacteriewerend is. De Silvana Comfort Rood is wasbaar op 60 graden Celsius. Was het kussen alleen indien nodig.

Specificaties

Artikelnummer 8720088580110
Specifiek materiaal tijk 100% Katoen behandeld met Sanitized ®
Specifiek materiaal kern Vulling verschilt per model
Wasinstructie Ja, wasbaar op 60°C
Verkrijgbaarheid Onze webshopproducten zijn niet altijd verkrijgbaar in de winkel. Wil je het product in de winkel bekijken? Informeer dan eerst naar de beschikbaarheid.
Tijk - kwaliteit/naam Katoen