Raycop

Voor een goede hygiëne in de slaapkamer mag deze Raycop zeker niet ontbreken.

Wat is een Raycop?

Raycop is de antibacteriële stofzuiger die je bed, matrassen en beddengoed reinigt op een chemicaliënvrije manier. De UVC-antibacteriële stofzuiger Raycop heeft bewezen allergenen, bacteriën en mijten te verwijderen uit je bed, matras en beddengoed.

Raycop RS Pro UV+ is een originele antibacteriële stofzuiger, ontworpen door een arts. Het is bewezen dat bacteriën en mijten, die ernstige ziekten en allergieën veroorzaken bij kinderen en volwassenen, verdwijnen. De Raycop-stofzuiger met zijn unieke gepatenteerde reinigingssysteem, UVC-desinfectielamp en speciale vorm, reinigt de bedden, matrassen en beddengoed van allergenen op een chemicaliënvrije manier. Met zijn efficiëntie en functionaliteit is Raycop de marktleider in Japan geworden met meer dan 3 miljoen verkochte stofzuigers.

Raycop kopen of huren?

Met de antibacteriële Raycop stofzuiger reinig je je bed, matrassen en beddengoed op een chemicaliënvrije manier. De Raycop is de onze winkels te koop en te huur!

''Huisstofmijten zijn een van de meest voorkomende oorzaken van allergieën en astma. Symptomen zoals congestie, niezen, jeukende ogen en huiduitslag kunnen van invloed zijn op de kwaliteit van de slaap bij kinderen en volwassenen. De Raycop biedt een veilige en effectieve oplossing.''

SCHOON TOT IN DE VEZELS

De Raycop is een koelbloedige killer die efficiënt doordringt tot in het diepste van het kussen en matras. Met zijn tril membramen schudt de Raycop de mijten los uit de vezels (van matras en hoofdkussen) om ze vervolgens op te zuigen. Door het dubbele filtersysteem en de vacuüm afgesloten opvang blijven de opgezogen minuscule resten ook opgesloten in het toestel en komen ze niet in de lucht terecht, zoals bij een reguliere stofzuiger gebeurt.

Maar boven alles is de Raycop een koelbloedige killer. Met zijn ultra- violette licht doodt hij mijten, bacteriën, virussen en schimmels. En zo stap jij ’s avonds met een veilig gevoel in een super schoon bed.

De cijfers uit verschillende onderzoeken liegen er niet om, de Raycop is doeltreffend!
99.9% van de bacteriën, virussen en huisstofmijten wordt door de Raycop verwijderd.