Hoog laag boxsprings

Een hoog-laag boxspring biedt diverse voordelen.  De hoogte van de boxspring kan worden aangepast, wat kan bijdragen aan gemakkelijker in- en uitstappen en een betere ergonomische positie voor het opmaken van de boxspring. Ook kan de boxspring op een hogere stand gezet worden om makkelijker schoon te kunnen maken onder de boxspring. Bovendien kan een hoog-laag boxspring ook bijdragen aan een verhoogde zitpositie, wat kan helpen bij het lezen of televisie kijken.

Een hoog-laag boxspring is een uitstekende keuze vanwege de kwaliteit, betrouwbaarheid en praktische comfort die het biedt.

Opmaken van de boxspring

Een hoog-laag boxspring kan een aantal praktische voordelen bieden bij het opmaken van de boxspring. Door de verstelbare hoogte kan je op een comfortabelere manier de bovenkant van de boxspring bereiken, zonder dat je hoeft te bukken of moeite hoeft te doen om bij de hoeken te komen. Dit kan het proces van het opmaken van de boxspring een stuk sneller en gemakkelijker maken.

Je kunt zelfs jouw was op hoogte opvouwen met deze boxspring, dit is handig voor mensen die moeite hebben met bukken of knielen. Hierdoor kan het ook een oplossing zijn voor mensen met rugproblemen of ouderen die moeite hebben met bepaalde bewegingen.

In- en uitstappen

Een hoog-laag boxspring kan ideaal zijn bij het in- en uitstappen. Door de verstelbare hoogte kan jezelf jouw ideale in- en uitstaphoogte bepalen, waardoor het in- en uitstappen comfortabeler en gemakkelijker wordt. Dit is vooral handig voor mensen die moeite hebben met bukken of knielen, of voor ouderen of personen met een beperkte mobiliteit.

Ontvang het beste advies op maat over boxsprings

Laat je adviseren door één van onze slaapexperts over wat het beste bij jou past voor een goede nachtrust.

Elektrisch verstelbare boxspring

Bij een hoog-laag boxspring kan je ook kiezen voor een elektrisch verstelbare uitvoering. Het kan je de mogelijkheid geven om de boxspring op een comfortabelere hoogte te verstellen, zodat je bijvoorbeeld gemakkelijker een boek kunt lezen of televisie kunt kijken. Dit kan bijdragen aan een verhoogd comfort en een verbetering van de kwaliteit van leven.

Het kan ook goed zijn voor de doorbloeding van jouw benen en voeten, omdat het de bloedstroom naar de benen verbetert.

Schoonmaken onder de boxspring

Een hoog-laag boxspring is handig bij het schoonmaken onder jouw boxspring. Door de verstelbare hoogte kan je gemakkelijk onder de boxspring komen zonder dat je hoeft te bukken of moeite hoeft te doen. Dit kan het proces van het schoonmaken van onder de boxspring een stuk sneller en gemakkelijker maken.

Het is wel belangrijk om te onthouden dat het regelmatig stofzuigen en dweilen van de slaapkamer ook een belangrijke rol speelt in het behouden van een schone en gezonde slaapomgeving. Dit geldt voor elke boxspring, of het nu een hoog-laag boxspring is of niet.

Ontwerp je eigen droombed

Droom jij ook van het perfecte bed dat niet alleen super comfortabel is, maar ook helemaal past bij jouw eigen stijl? Bij onze beddenspecialist heb je nu de kans om je eigen droombed te ontwerpen!

Verrijdbaar met rem en uit te breiden

Een hoog-laag boxspring kan eenvoudig worden verplaatst. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld regelmatig de indeling van jouw slaapkamer wilt veranderen of als je de boxspring naar een andere locatie wilt verplaatsen. Een stevige rem kan je helpen om de boxspring op de gewenste plek vast te zetten en ervoor zorgen dat de boxspring stabiel blijft staan.

Je kunt een gewone boxspring ook later uitbreiden met diverse functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld instelbare matrassen, boxspringhekken, traploze toegang of een verrijdbaar onderstel. Hierdoor kan je de boxspring aanpassen aan jouw veranderende behoeften en de boxspring blijft geschikt voor jouw situatie. Dit kan bijdragen aan een verhoogd comfort en een verbetering van de kwaliteit van leven.

Ontdek jouw SlaapID!

Wil je weten welke boxsprings voor jou het beste zijn, maak dan gebruik van onze SlaapID methode. We brengen je wensen, slaapgedrag en postuur in beeld voor het best passende advies.