Heckettlane

Lekker en comfortabel slapen onder dekbedovertrekken van Heckettlane.

Over Heckettlane

In de afgelopen jaren heeft Heckettlane veel kennis opgedaan en gevoel ontwikkeld voor de beste en mooiste materialen en stoffen. Maar wat het merk echt uniek maakt is hun eigen team van toegewijde designers. Zij zijn continu op zoek naar de laatste trends en reizen hiervoor de hele wereld over. Tijdens die reizen laten de designers zich graag verbazen en verrassen door de kleuren, geuren en smaken van de landen waar zij komen. Ze laten zich inspireren door de flora en fauna, de architectuur, het straat- en uitgaansleven, de muziek en de totale atmosfeer van hun bestemmingen.

Bij Heckett & Lane draait alles om lekker en comfortabel slapen. Met veel aandacht voor detail wordt een uitgebreid assortiment hoogwaardige dekbedden, kussens en bedlinnen gecreëerd. Je goed voelen en heerlijk uitgerust aan een nieuwe dag kunnen beginnen: dat is het uiteindelijke doel. 

De ontwerpen kunnen rijk gekleurd zijn, overdadig en uitbundig. Maar ook ingetogen en rustgevend. Stijlvol en eigentijds, of juist heel authentiek en altijd gebaseerd op de inspirerende werkelijkheid. 

Wil je meer weten over Heckettlane?

Vraag dan nu meer informatie op over Heckettlane om meer te weten te komen over de mogelijkheden van dit merk.