Matras kopen in Dirkshorn

Jac Nota Dirkshorn

Bij Beddenspecialist Jac Nota Dirkshorn vind je een groot assortiment aan hoge kwaliteit matrassen. Voor een goede nachtrust is een matras super belangrijk, maar hoe weet je of een matras voor jou een goed exemplaar is?

Matras kopen in Dirkshorn

Het is lastig om er zelf achter te komen welk matras voor jou het beste geschikt is. Daarom biedt Beddenspecialist Jac Nota Dirkshorn gratis de Slaap ID test aan. De aanschaf van een matras vraagt de nodige aandacht en dat is meer dan terecht. Een matras is heel persoonsgebonden. Jac Nota Dirkshorn staat daarom voor je klaar om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past. Geen idee? Check je SlaapID bij Jac Nota Dirkshorn!

Slaap ID Test

SlaapID

De SlaapID-sensor is een klein apparaatje die aan een elastische band zit welke drie nachtjes met jou mee slaapt. Na deze nachten heeft de sensor de volgende informatie opgeslagen: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Op deze manier brengt SlaapID verassende resultaten in kaart. Woonachtig in Dirkshorn of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten centraal gelegen in Dirkshorn met onze winkel Jac Nota en bieden de SlaapID test gratis aan om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past!

Jac Nota Dirkshorn bezorgt en monteert gratis in Dirkshorn, Schagen, Noord Scharwoude, Heerhugowaard en omgeving om jou te ontzorgen. 

; ;