Beddenwinkel in Noord Scharwoude

Beddenspecialist Jac Nota is de specialist op het gebied van bedden in de omgeving van Noord Scharwoude, kom naar de winkel en we helpen je graag!

Op zoek naar een echt goede beddenwinkel in de omgeving van Noord Scharwoude? Onder de naam Beddenspecialist vind je door heel Nederland 18 beddenwinkels die gespecialiseerd zijn in slapen. Bij Beddenspecialist Jac Nota in Dirkshorn vind je dan ook een groot assortiment aan hoge kwaliteit matrassen, bedbodems en bedtextiel.

Voor een goede nachtrust is een geschikt bed super belangrijk, maar hoe weet je of een bed voor jou een goed exemplaar is? Daar helpen wij van Beddenspecialist Jac Nota je graag mee!

Doe de SlaapID thuismeting in Dirkshorn

Het is lastig om er zelf achter te komen welk matras voor jou het beste geschikt is. Daarom biedt onze beddenwinkel in Dirkshorn gratis de Slaap ID test aan. De aanschaf van een matras vraagt de nodige aandacht en dat is meer dan terecht. Een matras is heel persoonsgebonden. Beddenspecialist Jac Nota Dirkshorn staat daarom voor je klaar om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past. Geen idee? Check je SlaapID bij Beddenspecialist Jac Nota Dirkshorn?

Ontdek jouw SlaapID!

Wij hebben een tijdelijke bedpartner voor je; de SlaapID thuismeting. Dit is een sensor die thuis in je eigen bed je slaaphoudingen, slaapbewegingen, slaapklimaat en slaapritme meet. Met deze info kunnen we jou optimaal adviseren.

92% Van de gebruikers kreeg nieuw inzicht in hun slaapgedrag
5 Nieuwe inzichten waardoor je slaap verstoord kan raken
39% Slaapt in een verkeerde lighouding waardoor pijnklachten kunnen ontstaan

SlaapID thuismeting

De SlaapID-sensor is een klein apparaatje die aan een elastische band zit welke drie nachtjes met jou mee slaapt. Na deze nachten heeft de sensor de volgende informatie opgeslagen: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Op deze manier brengt SlaapID verassende resultaten in kaart. Woonachtig in Noord Scharwoude of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten op nog geen 15 minuten afstand van Noord Scharwoude met onze winkel Beddenspecialist Jac Nota Noord Scharwoude en bieden de SlaapID test gratis aan om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past!

Beddenspecialist Jac Nota

Beddenspecialist Jac Nota Dirkshorn bezorgt en monteert gratis in onder andere Noord Scharwoude, Dirkshorn, Schagen, Heerhugowaard en omgeving om jou te ontzorgen.