90 jaar Beddenspecialist Jac Nota

Dit jaar bestaat Beddenspecialist Jac Nota 90 jaar, een prachtige mijlpaal! Speciaal voor dit jubileum is er een gratis magazine gemaakt over o.a. de geschiedenis en de diverse collecties. Tevens kun je kans maken op een luxe overnachting!

Op naar 100 jaar slapen!

Wanneer je onze winkel in Dirkshorn binnenloopt is de volgende tekst op de muur te lezen: ‘Sinds 1934 professioneel slaapadvies met een persoonlijke aanpak’.

Onder de tekst staan 3 handtekeningen, die van mijn opa, mijn vader en mij. Dit jaar bestaan wij 90 jaar en daar zijn we met zijn allen heel trots op! Tegelijkertijd denken we er ook over hoe het verder zal gaan, als over 10 jaar de winkel 100 jaar zou bestaan.

Binnen ons bedrijf zijn kwaliteit en klantgerichtheid hier misschien wel de twee meest belangrijke pijlers in. Die kwaliteit zit hem niet alleen in het product maar eigenlijk in alles. Onze uitingen in bijvoorbeeld folders, advies in de winkel, aflevering en de periode daarna.

In de toekomst gaat technologie een belangrijkere rol spelen. Hoe wij hier op dit moment op inspelen is te lezen in dit magazine bij de onderwerpen, slaapselfie, de 3D configurator en natuurlijk het SlaapID.

Duurzaamheid en circulariteit zijn ook in ons vak belangrijke onderwerpen. Duurzaamheid gaat wat mij betreft vaak te weinig over de levensduur van een product. Door als consument voor een kwalitatief product te kiezen heb je er meer en langer plezier van. Als je minder snel iets nieuws nodig hebt belast je de aarde ook minder.

Voor de toekomst geloof ik in herwinbare grondstoffen die circulair in producten worden toegepast. Die herwinbare grondstoffen gebruiken wij al decennialang. Hierover lees je meer bij het merk Ledorm. 

Graag tot ziens, Pieter Nota

Eigen bezorgdienst

Steeds meer bedrijven besteden de levering en montage uit. Wij kiezen er bewust voor om dit zelf te blijven doen. Alleen op die manier voelt een levering nèt zo persoonlijk en betrokken als het advies in de winkel.

Daarnaast hebben wij hierdoor de mogelijkheid leveringen van fabrikanten bij ontvangst en montage te controleren of ze voldoen aan onze eisen. Ook geeft het veel flexibiliteit om bijvoorbeeld de vraag voor een spoedlevering of een service snel te beantwoorden.