Joeri Verlinden

Jac Nota Dirkshorn

Terugkerende schouderklachten Joeri Verlinden

Joeri Verlinden, Olympisch zwemmer, vlinderslagspecialist en 37 keer Nederlands kampioen, benaderde Beddenspecialist Juul Lommen voor advies voor een slaapsysteem dat zijn regelmatig terugkerende schouderklachten zou doen verminderen.

Na een uitgebreide analyse, middels de SlaapID-sensor en een visualisatie thuis van zijn gemeten slaaphoudingen, bleek dat hij zijn schouder in zijligging niet kwijt kon in zijn eigen slaapsysteem. Hierdoor ontstond er veel druk op de schouder en de wervels. Om dit verhelpen / verzachten is gekeken naar een oplossing met de juiste slaapproducten.

Het product voor Joerie

In dit geval is er gekozen voor een Beddelicious Blocks® matras met een Beddelicious Adjuzztable kussen. Instelbare producten, die het nogal brede postuur van Joeri Verlinden toch een optimaal slaapcomfort kunnen bieden.

Tevens heeft Beddenspecialist.nl een speciale toplaag gemaakt van natuurlatex met extra schouderprofilering, zodat hij op zijn Beddelicious Blocks® matras nog beter zijn schouders kwijt kan. Bovendien kan deze toplaag worden meegenomen naar trainingskampen in binnen- en buitenland. Net zoals zijn Adjuzztable hoofdkussen. Zo heeft Joeri zowel thuis als elders altijd zijn eigen, vertrouwde slaapcomfort.

Op deze wijze proberen we bij Beddenspecialist.nl een steentje bij te dragen aan de uiteindelijke prestaties die Joeri zal gaan leveren. 

Producten

FLIP matras | Beddelicious

€649,-
Meer info

Beddelicious Blocks BM400 | Beddelicious

vanaf   €1449,-
Meer info

Beddelicious Blocks BM500 | Beddelicious

vanaf   €1649,-
Meer info

Beddelicious Blocks BM600 | Beddelicious

vanaf   €1749,-
Meer info

Beddelicious Blocks Exclusive | Beddelicious

vanaf   €1849,-
Meer info

Mis niets met onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang 5 euro korting bij je volgende webshop bestelling! Je ontvangt uitsluitend bericht als we iets relevants voor je hebben. Uitschrijven is eenvoudig en kan altijd.

Schrijf je hier in!
; ;