Matras kopen in Dronten

Woontex Lelystad

Bij Beddenspecialist Woontex Lelystad vind je een groot assortiment aan hoge kwaliteit matrassen. Voor een goede nachtrust is een matras super belangrijk, maar hoe weet je of een matras voor jou een goed exemplaar is?

Matras kopen in Dronten

Het is lastig om er zelf achter te komen welk matras voor jou het beste geschikt is. Daarom biedt Beddenspecialist Woontex Lelystad gratis de Slaap ID test aan. De aanschaf van een matras vraagt de nodige aandacht en dat is meer dan terecht. Een matras is heel persoonsgebonden. Woontex Lelystad staat daarom voor je klaar om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past. Geen idee? Check je SlaapID bij Woontex Lelystad!

Slaap ID Test

SlaapID

De SlaapID-sensor is een klein apparaatje die aan een elastische band zit welke drie nachtjes met jou mee slaapt. Na deze nachten heeft de sensor de volgende informatie opgeslagen: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Op deze manier brengt SlaapID verassende resultaten in kaart. Woonachtig in Dronten of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten op nog geen 20 minuten afstand van Dronten met onze winkel Woontex en bieden de SlaapID test gratis aan om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past!

Woontex Lelystad bezorgt en monteert gratis in Dronten, Lelystad, Swifterband, Biddinghuizen en omgeving om jou te ontzorgen.