Beddenzaak in Sneek?

Wielinga Leeuwarden

Op zoek naar een echt goede beddenzaak in Sneek? Onder de naam Beddenspecialist vind je in Nederland inmiddels 30 beddenzaken die gespecialiseerd zijn in slapen. Bij Beddenspecialist Wielinga in Leeuwarden vind je dan ook een groot assortiment aan hoge kwaliteit matrassen. Voor een goede nachtrust is een matras super belangrijk, maar hoe weet je of een matras voor jou een goed exemplaar is?

Doe de SlaapID slaaptest in Leeuwarden

Het is lastig om er zelf achter te komen welk matras voor jou het beste geschikt is. Daarom biedt onze beddenzaak in Leeuwarden gratis de Slaap ID test aan. De aanschaf van een matras vraagt de nodige aandacht en dat is meer dan terecht. Een matras is heel persoonsgebonden. Wielinga Leeuwarden staat daarom voor je klaar om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past. Geen idee? Check je SlaapID bij Wielinga Leeuwarden?

Slaap ID Test

SlaapID slaaptest

De SlaapID-sensor is een klein apparaatje die aan een elastische band zit welke drie nachtjes met jou mee slaapt. Na deze nachten heeft de sensor de volgende informatie opgeslagen: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Op deze manier brengt SlaapID verassende resultaten in kaart. Woonachtig in Sneek of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten op nog geen 30 minuten afstand van Sneek met onze winkel Wielinga Sneek en bieden de SlaapID test gratis aan om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past!

Wielinga Leeuwarden bezorgt en monteert gratis in onder andere Sneek, Leeuwarden, Franeker, Dokkum en omgeving om jou te ontzorgen.