FLIP steunt Maarten van der Weijden

11 Friese steden, 200 km, 3 dagen en 1 doel! Dat is waar het dit weekend bij de 11 Steden Zwemtocht voor Maarten van der Weijden om draait. Weten hoe jij een bijdrage kunt leveren? 

FLIP en Beddenspecialist.nl steunen Maarten van der Weijden

FLIP zorgt ervoor dat Maarten van der Weijden, op de schaarse rust momenten, optimaal kan slapen en liggen. Hoe? FLIP zal op de boot voor, achter of met Maarten van der Weijden mee varen en is er dus het gehele weekend bij. Na het succes van vorig jaar waarbij Beddenspecialist.nl en Slaapfysio Maarten van begin tot eind begeleid hebben bij het slapen doen wij samen met hun dit jaar ook mee! FLIP houdt van presteren en al helemaal met dit doel. 

Jouw FLIP matras en een bijdrage aan de Foundation!

Van 21 juni t/m 1 juli spaart FLIP samen met Beddenspecialist.nl voor een mooie bijdrage aan de Maarten van der Weijden Foundation. Koop gedurende deze periode een matras online en  49,- zal worden gedoneerd aan de Foundation! Zo kun je pas echt met een gerust gevoel uit bed stappen. 

Bestel nu

Algemene voorwaarden

- De looptijd van deze actie is van 21 juni 2019 tot en met 1 juli 2019
- De donatie van €49,- is alleen geldig op FLIP matrassen die online besteld zijn via www.flipmatras.nl en dus niet op (FLIP) matrassen die in de winkels van Beddenspecialist.nl worden aangeschaft. 
- Onder voorbehoud van wijzigingen