Topper

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Matrastopper hoeslaken

Beschik jij over een matrastopper en past je hoeslaken er toch niet helemaal lekker omheen? Zoek niet verder, want wij hebben +20 verschillende topper hoeslakens beschikbaar die wel om je topper heen passen.

Wat is een topmatras?

Een matrastopper of topmatras is een extra matras die je bovenop je eigen matras legt. Dit wordt voornamelijk gedaan bij een boxspring matras en wordt daarom ook wel een boxspring topper genoemd. Deze topper voor je matras heeft ook een aantal voordelen. Allereerst zal het de levensduur van je matras verlengen. Doordat de druk verdeeld wordt, zal je matras minder snel een kuil krijgen. Ook geeft het je meer comfort en extra ondersteuning. Een topmatras is in vergelijking met je normale matras vrij dun, namelijk tussen de 5 en 10 centimeter. De standaardmaat van een normaal matras is tussen de 16 en 25 centimeter. Om deze reden passen ook de standaard hoeslakens minder goed om je topmatras heen. Om deze reden zou het het overwegen waard zijn om een hoeslaken aan te schaffen voor je topmatras.

Ons assortiment topper hoeslakens

Voor elke matrastopper is er een hoeslaken te vinden. Dus heb jij een topper met de maat 90x200/210, 140x200, 160x200 of 180x200/210 dan vind je in onze webshop vast wel een mooie kleur. Als je een topper hebt vergeet dan niet om ook te kijken naar een normaal hoeslaken om de levensduur van je onderliggende matras te verhogen. Ook hier kan er nog steeds vuil en vocht in komen wat in eerste instantie jouw matras aantast, maar op den duur ook jouw gezondheid. Heb je eventueel nog vragen? Geen enkel probleem neem gerust contact met ons op via het contactformulier.