Dutch Boudoir

Verkade Noordwijk

Met het unieke bedlinnen van Dutch Boudoir geeft u een eigentijdse invulling aan het boudoir van weleer.

Dutch Boudoir, luxury bedroom goods

Dutch Boudoir is ontstaan toen eigenaar Suzanne de Kraaij haar eigen slaapkamer opnieuw wilde inrichten. “De sfeer die ik had gezien in een Manoir in Bourgondië, die wilde ik: weelderige stoffen, bloemmotieven, borduurwerk, kant en fluweel, en veel, heel veel kussens. Dat bleek in Nederland gewoon niet te bestaan.” Tijdens haar zoektocht is het idee voor Dutch Boudoir ontstaan.

Suzanne heeft samen met mode-ontwerpster Ellen Haeser de unieke en exclusieve collecties beddengoed ontwikkeld, die bestaan uit de mooiste dekbedovertrekken en spreien, quilts, bedrokken en natuurlijk een hele stapel bijpassende sierkussens.

Creëer een slaapkamer voor elk moment van de dag.

Ducth Boudoir

Ambachtelijk en authentiek

Al onze producten hebben door hun ambachtelijke en authentieke uitstraling een eigen Dutch Boudoir signatuur en daarmee onderschrijven we de exclusiviteit van ons beddengoed. De items worden in kleine aantallen geproduceerd in een GOTS gecertificeerde fabriek in India. GOTS wil zeggen dat het productie proces aan de duurzaamheid eisen voldoet en de arbeidsomstandigheden humaan zijn.

Mixen & Matchen

Met Dutch Boudoir is het fijn combineren in de slaapkamer. Met het romantische beddengoed uit de verschillende collecties van Dutch Boudoir kun je naar believen mixen & matchen. Het is net als met een kleding garderobe, je kunt steeds vernieuwen en variëren voor het mooiste resultaat. 

Slapen is gezond!

Inderdaad, maar wat Dutch Boudoir betreft gebruiken we de slaapkamer ook op andere momenten van de dag en genieten we op of in bed van een welverdiende powernap, een goed boek of een spannende film. Met het beddengoed van Dutch Boudoir wordt de slaapkamer een favoriete plek voor elk moment van de dag.