Matras kopen in Woudenberg

Turkesteen Veenendaal

Bij Beddenspecialist Turkesteen Veenendaal vind je een groot assortiment aan hoge kwaliteit matrassen. Voor een goede nachtrust is een matras super belangrijk, maar hoe weet je of een matras voor jou een goed exemplaar is?

Matras kopen in Woudenberg

Het is lastig om er zelf achter te komen welk matras voor jou het beste geschikt is. Daarom biedt Beddenspecialist Turkesteen Veenendaal gratis de Slaap ID test aan. De aanschaf van een matras vraagt de nodige aandacht en dat is meer dan terecht. Een matras is heel persoonsgebonden. Turkesteen Veenendaal staat daarom voor je klaar om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past. Geen idee? Check je SlaapID bij Turkesteen Veenendaal!

Slaap ID Test

SlaapID

De SlaapID-sensor is een klein apparaatje die aan een elastische band zit welke drie nachtjes met jou mee slaapt. Na deze nachten heeft de sensor de volgende informatie opgeslagen: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Op deze manier brengt SlaapID verassende resultaten in kaart. Woonachtig in Woudenberg of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten op nog geen 20 minuten afstand van Veenendaal met onze winkel Turkesteen en bieden de SlaapID test gratis aan om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past!

Turkesteen Veenendaal bezorgt en monteert gratis in Woudenberg, Wageningen, Scherpenzeel, Maarsbergen, Bennekom en omgeving om jou te ontzorgen.