Perzona

Turkesteen Veenendaal

Functionaliteit, comfort en kwaliteit

Perzona bewijst dat het kan met haar unieke design. Geniet van een boxspring ontworpen door ‘award winning’ designer Ben Hoek. De kort geveerde boxspring is slank van vorm en wordt gedragen door twee elegante, stalen design benen met aluminium voeten. Daarnaast heeft deze boxspring een verstelstand, die ideaal is voor buikslapers. Kortom, aan elk detail en type slaper is gedacht. Ieder matras heeft natuurlijk een goede basis nodig om tot zijn recht te komen. De Perzona boxsprings zijn speciaal ontwikkeld om de Perzona matrassen optimaal te ondersteunen. 

100% Allergie Vrij

Alle matrassen van Perzona zijn voorzien van een unieke bi-elastische tijk die lichaamscontouren uitstekend volgt. Ook zijn de tijken blijvend anti-bacterieel en wasbaar op 60 graden. De Perzona Thermocool technologie en de uitstekende ventilerende eigenschappen leggen een goede basis voor een aangenaam slaapklimaat.

Jouw Lichaam, Jouw Slaap, Jouw Matras!

Perzona

De perfecte combinatie

Perzona combineert het beste van alle matrassoorten in één: het hybride matras, de combinatie van traagschuim en een pocketveren matras. De hoogwaardige materialen van de matrassen bestaan uit verschillende lagen: een toplaag van Triple F-foam (Fast, Fit & Fresh). Het reageert snel op je bewegingen tijdens het slapen en zorgt voor een goede ventilatie. De middenlaag bevat het Tube Layer System die voor je persoonlijke ondersteuning zorgt dankzij de instelbare tubes. Onderlaag: Adaptive Multi Springs bevat verschillende diameters die opgedeeld zijn in 7 ergonomische zones voor een optimaal aanpassingsvermogen. Volledig op elkaar afgestemd zodat er een nachtrust ontstaat die helemaal bij jou past.

Collectie:

  • Matrassen
  • Boxsprings
  • Bedbodems
  • Kussens

Mis niets met onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang 5 euro korting bij je volgende webshop bestelling! Je ontvangt uitsluitend bericht als we iets relevants voor je hebben. Uitschrijven is eenvoudig en kan altijd.

Schrijf je hier in!
; ;