Beddelicious

Turkesteen Veenendaal

Beddelicious ontwikkelt bedden, boxsprings en matrassen die allemaal individueel op maat kunnen worden afgesteld. Jouw lichaam en slaapgedrag staan bij Beddelicious centraal.

Uniek

Omdat deze matrassen en boxsprings opgebouwd kunnen worden uit de zogenaamde BLOCKS, losse matrasblokken, kunnen ze na aankoop altijd aangepast worden. Bijvoorbeeld als er in de loop van de tijd factoren veranderen, door een blessure, gewichtsverlies of zwangerschap dan kunnen de modules heel simpel aan de nieuwe situatie worden aangepast. Hoe handig is dat?

Sleep Good, Feel Good

Beddelicious

Hoe het werkt leggen we je graag uit!

Beddelicious heeft het innovatieve Blocks Systeem ontwikkeld. Blocks zijn losse matrasblokken met ieder een eigen hardheid. Helemaal op maat en individueel instelbaar. Het ene lijf heeft immers meer ondersteuning nodig dan het andere lijf. Je bent als mens UNIEK dus waarom je matras niet?

Onze Beddelicious matrassen en boxsprings stellen we graag voor je in op jouw eigen, unieke lichaamsbouw. Zo weten we zeker dat je lighouding mooi in balans is. Kom nu naar de winkel en probeer 'm zelf!

kom naar de winkel

Slapen is waar ik naar verlang,
maar ik ben te lang..

In een land dat bekend staat om zijn lange mensen, is het aanbod aan bedden met afwijkende maten opvallend klein. Beddelicious is één van de weinige beddenproducten die gespecialiseerd is in bedden voor lange mensen. Wist je dat een persoon van 1.90 meter al een matras nodig heeft van 2.10 meter? En mensen boven de 1.90 meter zelfs bedden vanaf 2.30 meter. Die zijn nauwelijks te vinden. Best gek toch? Om zo goed mogelijk op de behoeften van mensen met bijzondere maten in te spelen, zijn wij een samenwerking aangegaan met Rob Bruintjes, voorzitter van de Stichting Lange Mensen Nederland. 

Flip en klaar

Ik pas echt bij jou

Eén matras dat bestaat uit meerdere blokken, die ook nog eens keerbaar zijn. Je kunt deze blokken van FLIP harder of zachter maken door ze zelf te flippen. Omdat je FLIP op maat kunt instellen past hij echt bij iedereen!

Meer informatie

FLIP je matras

Iedereen houdt toch van slapen? Maar niet iedereen is hetzelfde. Wij vinden van niet. Er is maar één slaper zoals jij en daar hoort een uitzonderlijk matras bij. FLIP gelooft niet in één matras voor iedereen. Ieder mens heeft een uniek lichaam dat ook nog eens verandert in de loop der jaren. Maar hoe kan één matras nu echt voor ieder lichaam geschikt zijn?

Het ontwikkelen van zo'n perfect matras gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Er is kennis voor nodig om een ergonomisch matras te ontwikkelen dat aansluit op ieder lichaam. Na veel wakkere uren doorgebracht te hebben met Beddenspecialist.nl, is, samen met de kennis van Slaapfysio, FLIP tot stand gekomen. Een innovatief slaapproduct waar een ander alleen nog maar van durft te dromen! 

Keuze uit een brede selectie aan de allermooiste stoffen!

De Beddelicious stoffen kenmerken zich door een rijke keuze aan kleuren en materialen. Elke stof zorgt weer een andere look en zo kun je de boxspring helemaal naar je eigen smaak en stijl aanpassen. Hou je van strak, landelijk, praktisch of gewoon lekker basic? Alle woonstijlen zijn uit te voeren met de ingrediënten die Beddelicious te bieden heeft. Daarbij is de kwaliteit comfortabel, ijzersterk en gaat jaren mee zonder te slijten of te verkleuren. Ook voor kussens en dekbedden worden bij Beddelicious de fijnste stoffen gebruikt. Zo weet je zeker dat je heerlijk zacht weg kan kruipen in je bed. De ruime keuze in stoffen en kleuren, hoofdborden, pootjes en andere accessoires zorgen er voor dat je het bed van jouw dromen zelf kunt bepalen. Alles om ervoor de zorgen dat jij 's avonds heerlijk slaapt!

- Het is echt Beddelicious - 

  • Instelbaarheid: Omdat ieder mens uniek is, ontwikkelt Beddelicious diverse producten die volledig instelbaar zijn op jouw specifieke lichaamskenmerken. 
  • Hygiëne: Vrijwel alle matrassen en boxsprings zijn voorzien van afneembare hoezen, welke reinigbaar zijn. Zo blijft jouw bed altijd fris en schoon, extra goed wanneer je last hebt van allergieën.
  • Vormgeving: De Beddelicious boxsprings en bedmodellen zijn helemaal naar jouw individuele smaak samen te stellen. 
;

Onze winkels zijn tijdelijk gesloten

Jammer dat we je niet in onze winkel kunnen ontvangen.

Voor alle advies of vragen blijven wij uiteraard bereikbaar. Advies aan huis blijft toegestaan en mogelijk.

Verder is de webshop 24/7 beschikbaar!
; ;