Niets is zo zacht en flexibel als een persoonlijk instelbaar matras, want het materiaal van de luchtkernen in de ARP Anti Rugpijn Matras is zeer elastisch.

Omdat de Anti Rugpijn Matras altijd bij de schouders en de heupen onafhankelijk harder en zachter te maken is, krijgt je een persoonlijk instelbaar slaapcomfort, die geen enkel ander matras kan bieden. 

Je lichaam wordt door dit luchtmatras op perfecte wijze, volkomen gelijkmatig ondersteund.
Doordat de Anti Rugpijn Matras is afgedekt met een of twee dikke lagen talalay latex, koudschuim of geltex, voel je nergens KNEL- en DRUKPUNTEN.

De ARP luchtgeveerde matras past zich geheel aan je lichaam aan!

De ARP Anti-Rugpijn-Matras is een persoonlijk instelbaar slaapcomfort. Met behulp van een electro motor kunnen beiden luchtkernen van de matras altijd naar eigen wens harder of zachter worden gemaakt. De ARP matras is voorzien van een ingebouwde topper met vertragend schuim, afkomstig uit de ruimtevaart (NASA technologie), of Talalay latex, waardoor drukpunten op uw lichaam duidelijk voelbaar verminderen.
De ervaring van ergonomen, fysiotherapeuten, zenuwartsen en de resultaten van vele bezitters, die u reeds zijn voorgegaan is, dat u beter zult slapen en dat u beter uitgerust bent.

Tevens zorgt een goede nachtrust voor betere prestaties overdag. 
Naast mensen met rugpijn, biedt dit persoonlijk instelbare slaapcomfort, vaak de oplossing voor mensen met onder andere reuma, fibromyalgie, artrose, enzovoort. De officiële naam luidt dan ook: De ARP = Anti Rugpijn Matras” met 5 jaar garantie en 100% product en comfortzekerheid gegarandeerd!

De ARP luchtgeveerde Anti Rugpijn Matras is geschikt voor elk type bedbodem zoals boxspring, lattenbodem of spiraal), maar natuurlijk ook voor alle verstelbare bodems.
Natuurlijk draagt de kwaliteit en leeftijd van de matrasdrager bij aan het comfort van uw matras.

De ARP Anti Rugpijn Matras. Zo eenvoudig en zo uniek!

Beddenspecialist Topslapen

  • maandag 12:00 - 18:00
  • dinsdag 09:30 - 18:00
  • woensdag 09:30 - 18:00
  • donderdag 09:30 - 18:00
  • vrijdag 09:30 - 18:00
  • zaterdag 09:30 - 17:00
  • zondag 1e van de maand van 13:00 - 17:00
Ook open op afspraak buiten openingstijden

lk zoek een andere winkel