De historie van Beddenspecialist Topslapen

Van entertainer naar Beddenspecialist.

De historie van Beddenspecialist Topslapen is heel anders dan die van de meeste Beddenspecialist winkels. Niet bijna een eeuw lang in het slaapcomfort, maar een brede ervaring in diverse retailbranches, entertainen en direct contact met klanten.

Na jarenlang als muzikaal duo op feesten, partijen, diners en kermissen te hebben gespeeld opende Ton Pouwels en zijn vrouw Thea in 1976 een muziekzaak in Groesbeek. Daarnaast gaven zij klassikaal les aan wel 200 orgel leerlingen. Daarna openden zij in de goede jaren een videotheek, waarna zij 5 jaar lang succesvol een café exploiteerden in dezelfde plaats.

Toch zocht Ton een nieuwe uitdaging en omstreeks 1990 reageerde hij op een advertentie van de Belgische beddenketen Sleepy en startte hij aan de Nieuwstraat 4 midden in het centrum van Arnhem de Sleepy slaapcomfortwinkel. De winkel onderscheidde zich in die tijd enorm in o.a. de verkoop van waterbedden van Cascade en Aqualinia. Soms werden er wel 7 per dag geïnstalleerd bij klanten in de omgeving.

Toen Sleepy besloot om zich terug te trekken uit Nederland besloot Ton de winkel om te dopen tot Topslapen.nl. Naast collecties van bekende merken ontwikkelde hij ook eigen producten zoals het Anti-nekpijn pillow en het Slaapmaatje (een kussenrol die ervoor zorgt dat u in de juiste slaaphouding blijft liggen) die hij ook landelijk via zijn webshop verkoopt.

In 2014 kondigde zijn dochter Charlotte aan, inmiddels gepokt en gemazeld bij diverse werkgevers in de wonenbranche, dat zij graag de zaak op termijn wil doorzetten. Samen besloten zij zich aan te sluiten bij de formule Beddenspecialist.nl om zich verder te specialiseren in slaapcomfort. De winkelinrichting werd grotendeels vernieuwd en in oktober 2014 opende Beddenspecialist Topslapen aan de Nieuwstraat haar deuren in nieuwe stijl.

U wordt bij Beddenspecialist Topslapen vakkundig geholpen door Ton, Mirjam, Alexandra en Charlotte op het gebied van goed slapen. 

Beddenspecialist Topslapen

  • maandag 12:00 - 18:00
  • dinsdag 09:30 - 18:00
  • woensdag 09:30 - 18:00
  • donderdag 09:30 - 18:00
  • vrijdag 09:30 - 18:00
  • zaterdag 09:30 - 17:00
  • zondag 1e van de maand van 13:00 - 17:00
Ook open op afspraak buiten openingstijden

lk zoek een andere winkel