Eindelijk is het dan zover mijn eigen Beddenspecialist winkel en Vandyck Experience Store in Elst. Na mijn opleiding heb ik enige tijd in onze winkel in Arnhem gewerkt. Al snel kreeg ik een baan aangeboden als junior inkoopster bij de inkooporganisatie Intres in Hoevelaken. Ik heb hier met heel veel plezier ruim 6 jaar gewerkt waarvan de laatste 2 jaar als inkoopster Bed en Badtextiel voor de Lin-o-Lux formule.

Vervolgens ben ik als accountmanager aan de slag gegaan bij Veenma Bed en Badtextiel In Tilburg. De laatste vier jaar mocht ik als productmanager en accountmanager voor de Formule Beddenspecialist werken waarvan het hoofdkantoor in Hoevelaken gevestigd is. Het werken voor deze mooie formule Beddenspecialist heeft mijn hart sneller doen kloppen en hierdoor wist ik eigenlijk al direct dat ik graag de zaak van mijn vader in Arnhem wilde voortzetten. In 2014 zijn wij in Arnhem toegetreden tot de Formule Beddenspecialist en we hebben in april 2015 de Vandyck Experience store in Arnhem geopend.

Door de toenemende groei in woningen tussen de twee rivieren en door het complete winkelaanbod met daarbij gratis parkeren is het idee ontstaan om een tweede vestiging te openen in Elst. Na een zoektocht voor een geschikte locatie hebben we in augustus 2018 uiteindelijk de beslissing genomen een tweede Vandyck Experience store en Beddenspecialist Topslapen aan de Dorpsstraat 40 geopend.

Graag nodigen wij u uit in onze prachtige winkel zodat wij u kunnen informeren naar de verschillende mogelijkheden en willen wij u kennis laten maken met onze uniek Slaap ID service. De koffie staat voor u klaar.

Tenslotte, iedereen verdient het om goed te slapen!

Groet Charlotte en Patricia

Wij zijn tijdelijk gesloten. Vanaf 23 april zijn we weer open op afspraak. Plan hier je afspraak

Beddenspecialist Topslapen Elst

  • maandag gesloten
  • dinsdag Vanaf 23 april open op afspraak
  • woensdag Vanaf 23 april open op afspraak
  • donderdag Vanaf 23 april open op afspraak
  • vrijdag Open op afspraak
  • zaterdag Vanaf 23 april open op afspraak
  • zondag gesloten
Onze winkel in Elst is tijdelijk gesloten. Vanaf 23 april zijn wij weer open op afspraak. Via onze mail zijn we wel bereikbaar voor vragen. De winkel in Arnhem is wel al voor afspraken beschikbaar.

lk zoek een andere winkel

9,4
19 beoordelingen
; ;