LET OP!!!
Van 24 februari t/m 6 maart 2020 zijn wij gesloten ivm verbouwing

Charlotte Melis heeft in augustus 2018 haar eerste beddenzaak, Beddenspecialist Topslapen, aan de Dorpsstraat 40 in Elst geopend. Nu neemt ze het stokje over van haar vader, Ton Pouwels die zijn pensioenleeftijd bereikt heeft.

Vanaf heden heeft Charlotte een tweede vestiging onder de naam Beddenspecialist Topslapen aan de Nieuwstraat 4 in Arnhem.

De winkel wordt momenteel compleet verbouwd en zaterdag 7 maart zullen we weer onze deuren openen en bent u van harte welkom in onze compleet vernieuwde winkel! Hier vindt u de complete bed- en badtextiel collectie van het mooie merk Vandyck en van Essenza!

Tevens kunt u ook een nieuw slaapcomfort bij ons terecht. Wij adviseren u voor de aankoop van een nieuw bed of nieuw matras eerst 3 nachten te gaan slapen met de SLAAP-ID sensor. Deze sensor brengt u slaapgedrag in kaart.

Na drie nachten met de sensor te hebben geslapen lezen wij de sensor uit in de winkel en kunt u precies zien wat uw favoriete slaaphouding is, hoeveel u draait en wat uw temperatuur is. 

Zo maakt u een juiste keuze welk bed, matras of neksteun kussen het beste bij u past.

Het grote voordeel voor u als klant: Grote zekerheid bij de keuze van het juiste kussen, matras of bed. De meeste mensen slapen namelijk te hard, draaien te veel en komen moeilijk in de diepe slaap. Een goede nachtrust zorgt voor beter functioneren, minder fouten en een betere conditie.

Over Topslapen Arnhem

Ben je op zoek naar de Beddenspecialist in Arnhem, Duiven, Zevenaar, Oosterbeek, Renkum, Rozendaal, Velp, of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek dat alles wat wij doen, te maken heeft met goed slapen, nu en in de toekomst!

Neem een kijkje op onze website en ontdek dat alles wat wij doen in het teken staat om jou een optimale nachtrust te kunnen bieden. Ons doel is iedereen een persoonlijk advies te geven, omdat ieder mens uniek is. Daarom inventariseren wij graag tijdens het intakegesprek wie je bent, wat jouw behoeften en wensen zijn en of er lichamelijke (slaap gerelateerde) klachten zijn.

 

Beddenspecialist Topslapen Arnhem

 • maandag 12:00 - 18:00
 • dinsdag 09:30 - 18:00
 • woensdag 09:30 - 18:00
 • donderdag 09:30 - 18:00
 • vrijdag 09:30 - 18:00
 • zaterdag 09:30 - 17:00
 • zondag gesloten
Door onze verbouwing zijn we slecht bereikbaar. Bij geen gehoor kunt u altijd bellen naar: 0481-745749 (Topslapen Elst)

lk zoek een andere winkel

Het uitzoeken van een nieuw bed kan voor veel mensen een grote uitdaging zijn. Met het SlaapID heeft Beddenspecialist Topslapen in Arnhem een onafhankelijk meetsysteem waardoor wij meer inzicht krijgen in jouw slaapgedrag. De uiteindelijke resultaten bieden je als klant hele verrassende informatie, die helpt bij het maken van de juiste keuze uit onze brede collectie bedden, matrassen, hoofdkussens en bedtextiel.

SLAAPID AANVRAGEN

Alles voor een tevreden klant!

Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we je niet slechts een bed of matras verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving bezorgen en een goede nachtrust garanderen. Hierdoor weet je zeker dat je bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om jou 100% tevreden te stellen.

Ervaringen van onze klanten

Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Wil je graag weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan hier onze gecontroleerde klantbeoordelingen:

Extra service

Als extra service bieden wij aan om je persoonlijke slaapsituatie bij jou thuis te komen bekijken. Daarnaast openen we graag onze deuren wanneer het jouw uitkomt, ook buiten onze reguliere openingstijden. Ook als je niet in staat bent om naar de winkel toe te komen, bieden wij de mogelijkheid je op te halen halen in de regio Arnhem. Na aankoop van matrassen, bodems en/of boxsprings bezorgen en monteren wij gratis, ook nemen wij de oude matrassen retour en bieden de beste garanties.

Wil je ook gebruik maken van het beste advies, de beste service en keuze hebben uit sterke merken? Dan nodigen wij je van harte uit in onze winkel aan de Nieuwstraat 4 te Arnhem. Je kunt parkeren op [P] de TRANS en in [P] parkeergarage ROZET

Ga hiervoor op de Weertjesstraat bij de 1e verkeerslichten naar links, de Vossenstraat in en daarna rechts de Langstraat, hier kom je automatisch bij Parkeergarage Rozet terecht. 
Vanaf de ingang van de parkeergarage loop je naar links en ben je gelijk bij onze winkel!

 • Mijn bed kraakt! 
  Als gratis service bieden wij de mogelijkheid dat een van onze medewerkers bij jou thuis komt kijken waarom het bed kraakt en wat we er aan kunnen doen, zodat je weer ongestoord van de nachtrust kunt genieten!
 • Geef uw Boxspring een 2e leven 
  Vaak kopen mensen een goedkope boxspring, waarbij de matrassen na korte tijd inzakken of kuilvorming geven en daardoor totaal geen ondersteuning meer bieden.       
 • Wij hebben voor jou DE Oplossing.
  Slaap 3 nachten met het Slaap-ID, zodat wij weten of je een rug- of zijslaper bent.
  Stuur een e-mail of bel ons op 026-4422777 naar het juiste advies voor het op-pimpen van je boxspring.

Beddenspecialist Topslapen Arnhem

Al onze hoofdkussens, slaaphoudings-kussens en bedtextiel zijn te bekijken op Slaapwinkel.nl Daarnaast kun je voor meer informatie over onze waterbedden een kijkje nemen op Bodyform en voor informatie over luchtgeveerde Anti-Rugpijn Matrassen op Luchtmatras.nl

Ben je op zoek naar massief houten Hasena ledikanten? Wij hebben diverse modellen in onze winkel staan. Onder het genot van vers kopje koffie of thee kun je de verschillende modellen bekijken.  

 
   

Graag tot ziens,
Ton, Charlotte, Patricia, Mirjam en Alexandra

Direct regelen

Acties

Folders