Ben je op zoek naar de Beddenspecialist in Arnhem, Duiven, Zevenaar, Oosterbeek, Renkum, Rozendaal, Velp, of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek dat alles wat wij doen, te maken heeft met goed slapen, nu en in de toekomst!

Neem een kijkje op onze website en ontdek dat alles wat wij doen in het teken staat om u een optimale nachtrust te kunnen bieden.
Ons doel is iedereen een persoonlijk advies te geven, omdat ieder mens uniek is.
Daarom inventariseren wij graag tijdens het intakegesprek wie u bent, wat uw behoeften en wensen zijn en of er lichamelijke (slaap gerelateerde) klachten zijn.

Komt u met de auto?
Naast ons is [P] Rozet, neem hiervoor op de Weertjesstraat bij de verkeerslichten, de 1e weg links de Vossenstraat. Daarna rechts de Langstraat, u komt rechtstreeks bij de parkeergarage. Vanuit die ingang ziet u onze etalage's al !

Beddenspecialist Topslapen

 • maandag 12:00 - 18:00
 • dinsdag 09:30 - 18:00
 • woensdag 09:30 - 18:00
 • donderdag 09:30 - 18:00
 • vrijdag 09:30 - 18:00
 • zaterdag 09:30 - 17:00
 • zondag gesloten
In december zijn wij zondag 16 december geopend op koopzondag van 12.00 - 17.00 Tevens open op afspraak buiten openingstijden

Adres

lk zoek een andere winkel

Het uitzoeken van een nieuw bed kan voor veel mensen een grote uitdaging zijn. Met het SlaapID heeft Beddenspecialist Topslapen in Arnhem een onafhankelijk meetsysteem waardoor wij meer inzicht krijgen in jouw slaapgedrag. De uiteindelijke resultaten bieden je als klant hele verrassende informatie, die helpt bij het maken van de juiste keuze uit onze brede collectie bedden, matrassen, hoofdkussens en bedtextiel.

SLAAPID AANVRAGEN

Alles voor een tevreden klant!

Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een bed of matras verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving bezorgen en een goede nachtrustgaranderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Ervaringen van onze klanten

Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Extra service
Als extra service bieden wij aan om bij je thuis uw persoonlijke slaapsituatie te komen bekijken.  Wij openen graag onze deuren wanneer het jouw uitkomt, ook buiten onze reguliere openingstijden.  Ben je niet in staat om naar de winkel toe te komen, dan komen wij graag bij je thuis of halen je op in de regio Arnhem. Na aankoop van matrassen, bodems en/of boxsprings bezorgen en monteren wij gratis, ook nemen wij de oude matrassen retour en bieden de beste garanties.

Wil je ook gebruik maken van het beste advies, de beste service en keuze hebben uit sterke merken?
Dan nodigen wij je van harte uit in onze winkel aan de Nieuwstraat 4 te Arnhem.
Je kunt parkeren op [P] de TRANS en in [P] parkeergarage ROZET
Ga hiervoor op de Weertjesstraat bij de 1e verkeerslichten naar links, de Vossenstraat in en daarna rechts de Langstraat, hier kom je automatisch bij Parkeergarage Rozet terecht. 
Vanaf de ingang van de parkeergarage kunt u onze etalage's al zien!

 • Mijn bed kraakt!
  Als gratis service bieden wij de mogelijkheid dat een van onze medewerkers bij u thuis komt kijken waarom uw bed kraakt en wat we er aan kunnen doen, zodat u weer ongestoord van de nachtrust kunt genieten!

 • Geef uw Boxspring een 2e leven
  Vaak kopen mensen een goedkope boxspring, waarbij de matrassen na korte tijd inzakken of kuilvorming geven en daardoor totaal geen ondersteuning meer bieden.      
   
 • Wij hebben voor jou DE Oplossing.
  Slaap 3 nachten met het Slaap-ID, zodat wij weten of je een rug- of zijslaper bent. `
  Stuur een e-mail of bel ons op 026-4422777 naar het juiste advies voor het op-pimpen van je boxspring.
  Twee nieuwe ergonomische matraskernen en /of een nieuwe topper/topmatras en je zult langer in de diepe slaap zijn.

Al onze hoofdkussens en slaaphoudings kussens en bedtextiel kun je vinden op Slaapwinkel.nl

Voor informatie over waterbedden kijk op Bodyform

Voor informatie over luchtgeveerde Anti Rugpijn Matrassen kijk op Luchtmatras

Op zoek naar massief houten Hasena ledikanten? Wij hebben diverse modellen in onze winkel staan.
Daarnaast kun je onder het genot van vers kopje koffie of thee in het grote Hasena boek kijken. 

 
   

Graag tot ziens,
Ton, Charlotte, Patricia, Mirjam en Alexandra

Direct regelen

Acties

Folders