Matras kopen in Vlaardingen

Spijker Maassluis

Bij Beddenspecialist Spijker Maassluis vind je een groot assortiment aan hoge kwaliteit matrassen. Voor een goede nachtrust is een matras super belangrijk, maar hoe weet je of een matras voor jou een goed exemplaar is?

Matras kopen in Vlaardingen

Het is lastig om er zelf achter te komen welk matras voor jou het beste geschikt is. Daarom biedt Beddenspecialist Spijker Maassluis gratis de Slaap ID test aan. De aanschaf van een matras vraagt de nodige aandacht en dat is meer dan terecht. Een matras is heel persoonsgebonden. Spijker Maassluis staat daarom voor je klaar om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past. Geen idee? Check je SlaapID bij Spijker Maassluis!

Slaap ID Test

SlaapID

De SlaapID-sensor is een klein apparaatje die aan een elastische band zit welke drie nachtjes met jou mee slaapt. Na deze nachten heeft de sensor de volgende informatie opgeslagen: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Op deze manier brengt SlaapID verassende resultaten in kaart. Woonachtig in Vlaardingen of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten op minder dan 15 minuten afstand van Vlaardingen met onze winkel Spijker en bieden de SlaapID test gratis aan om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past!

Spijker Maassluis bezorgt en monteert gratis in Vlaardingen, Maassluis, Maasland, het Westland en omgeving om jou te ontzorgen.