Sleepwell Bussum

Uniek slaapgedrag inzicht met SlaapID® thuismeting

De eerste pijler is inzicht verkrijgen door de SlaapID® thuismeting. In combinatie met de andere drie pijlers biedt Beddenspecialist.nl een totaalpakket aan voor een passend advies op maat. Zodat u zorgeloos kunt genieten!


De SlaapID® slaaptest doet u gewoon lekker thuis, in uw eigen bed! Terwijl u slaapt, vergaart de sensor een schat aan informatie: Slaaphouding – om rugklachten te voorkomen, moeten we liggen met een rechte wervelkolom. Dat kan in meerdere posities: de bekende buik- rug-, zijligging. De sensor meet daarnaast ook nog de vier tussenposities.

Slaapbeweging – we wisselen gemiddeld 38 keer per nacht van houding. Hartstikke gezond voor de doorbloeding van jouw lichaam en gewrichten, maar wat doe jij 's nachts?

Slaapklimaat – De temperatuur en luchtvochtigheid kunnen stoorzenders zijn en zorgen dat u slecht inslaapt of onrustig slaapt.

Slaapritme – een regelmatige, goede slaapcyclus is belangrijk om uit te rusten en te herstellen. SlaapID® is dé manier om te bepalen hoe u straks het beste slaapt.

 


Benieuwd naar de andere drie pijlers? Lees dan gauw hieronder verder!

Door onze instelbare merken kunnen wij een product adviseren die naadloos aansluit op uw wensen. Waarin een aantal producten na aanschaf nog aangepast kunnen worden. Zodat wij zeker weten dat u tevreden bent.

Welke merken passen nou bij een op maat gemaakt advies? Een hoogwaardig bed van kwaliteit vind je bij LeDorm, waar het bed uitsluitend uit natuurlijke materialen bestaat. Waardoor je nooit meer een ander bed wilt hebben.

Of misschien wel Beddelicious waar je het matras per zone kan worden aangepast, ook nadat het matras is afgeleverd bij jou thuis. Zodat het hele lichaam ondersteund wordt op de juiste plekken zodat er geen drukpunten ontstaan. 

Uiteraard wil het oog ook wat hebben en is het van belang om het bed mooi op te maken, waarvoor ESSENZA een prachtig merk is met kleurige dessins. Bekijk al onze sterke merken hier!

 

 

Bekijk hier alle pijlers van Beddenspecialist: