Tweepersoonsbed Hilversum

Sleepwell Bussum

Ben je op zoek naar een heerlijk tweepersoonsbed en woonachtig in Hilversum of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zitten op nog geen 10 minuten afstand van Hilversum met onze winkel Sleepwell Bussum en hebben een ruim assortiment aan tweepersoonsbedden van verschillende hoogwaardige merken. Een goed bed kiezen en die bij je past lijkt simpel, maar kies niet te snel. Uiteraard is het van belang om te kiezen voor een bed waar je met plezier in duikt en uitgerust weer uit ontwaakt, maar een goede slaaphouding is misschien wel het allerbelangrijkst. Een uitgerust mens telt ten slotte voor twee, toch?

Wij geloven bij LeDorm dat de natuur een essentiële rol speelt in ons leven en zeker ook in onze slaap.

LeDrom

Goede nacht, goede dag!

Heb je veel last van nek-, schouder-, en/of rugklachten dan biedt LeDorm geweldige tweepersoonsbedden ontwikkelt met de meest natuurlijke materialen. LeDorm houdt zich sinds 1986 bezig met de ontwikkeling van eerlijke matrassen en boxsprings en garandeert hierbij een perfecte ondersteuning en nachtrust voor ieder lichaam. Dit alles, zodat jij een gat in de dag kan slapen. 

LeDorm. Bed to Nature.
Van alle LeDorm matrassen en bedbodems kunt u verzekerd zijn dat er natuurlijke duurzame producten zijn gebruikt. Dat geeft ons een fijn gevoel en dat is precies wat Sleepwell Bussum wil. Te druk of geen mogelijkheid om zo'n bed te transporteren? Wij bezorgen en monteren gratis aan huis in Hilversum, Bussum, Laren, Blaricum, Huizen, Utrecht en omgeving.

Meer lezen over LeDORM 

Mis niets met onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang 5 euro korting bij je volgende webshop bestelling! Je ontvangt uitsluitend bericht als we iets relevants voor je hebben. Uitschrijven is eenvoudig en kan altijd.

Schrijf je hier in!
; ;